logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عیدی سپاه امام صادق(ع) به مردم بوشهر؛

انهدام شبکه بزرگ ترویج فساد درفضای مجازی با تلاش سپاه

انهدام شبکه بزرگ ترویج فساد درفضای مجازی با تلاش سپاه
شبکه بزرگ ترویج فساد در فضای مجازی با تلاش نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در استان بوشهر شناسایی و منهدم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  "منبری ها"حیدر بحرانی با بیان اینکه امسال عملیات انهدام شبکه تولیدکنندگان محتوای غیراخلاقی در شبکه های اجتماعی -عملیات عنکبوت- در حوزه های غیراخلاقی و گروه هایی که تلاش در ترویج ابتذال به وسیله مدلینگ داشتند، در دستور کار پاسداران حریم امنیت سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر قرار گرفته بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "منبری ها",

رییس کل دادگستری استان بوشهر گفت: بیشترین متهمانی که در این فضا فعالیت داشتند در مرکز استان بوشهر بوده به طوری که تاکنون در مجموع سه فاز 170 سوژه شناسایی شده است که 110 مورد آن مربوط به فاز نخست مدلینگ است.

,

وی با بیان اینکه تاکنون براساس اولویت بندی 34 کیس عملیاتی شده است یادآورشد: در همین راستا تاکنون 17 مورد بازرسی از محل کار و منزل، 16 استودیو تعطیل، 9 متهم بازداشت، 34 نفر به دادگاه احضای و بازجویی، 10 نفر در نوبت احضار و به بیش از 40 نفر نیز تذکر داده شده است.

,

بحرانی افزود: طبق تحقیقات نیروهای سپاه، بیش از 110 صفحه و پروفایل در سست کردن و نفی نهاد خانواده، تمسخر اعتقادات و ارزش های دینی، ترویج روابط خارج از قواعد اخلاقی، انتشار تصاویر خصوصی، سو استفاده از دختران و پسران برای مطالب غیراخلاقی در فضای مجازی استان بوشهر در حال فعالیت بودند.

,

رییس کل دادگستری استان بوشهر ادامه داد: از این تعداد صفحه و پروفایل، گرانندگان اصلی آنها شناسایی و 44 نفر برای پاسخگویی به مراجع قضایی احضار شده و بخشی از صفحات مد نظر با دستور فضایی مسدود شد و بخش دیگری نیز در حال حذف هستند.

,

وی عنوان کرد: این شبکه با تکثیر عکس های مدلینگ، عروس و دادماد، فیسبوکی و اسپرت به صورت عکاسی زیر زمینی و یا در استودیو عکاسی، آنها را برای تبلیغ و جلب مشتری به واحدهای صنفی مزون عروس و آرایشگاه زنانه ارسال کرده و یا این تصاویر و فیلم ها در سایت ها و شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام منتشر می شد که از مدت ها پیش این فعالیت ها تحت پایش نیروهای امنیتی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر بود.

, وی عنوان کرد: این شبکه با تکثیر عکس های مدلینگ، عروس و دادماد، فیسبوکی و اسپرت به صورت عکاسی زیر زمینی و یا در استودیو عکاسی، آنها را برای تبلیغ و جلب مشتری به واحدهای صنفی مزون عروس و آرایشگاه زنانه ارسال کرده و یا این تصاویر و فیلم ها در سایت ها و شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام منتشر می شد که از مدت ها پیش این فعالیت ها تحت پایش نیروهای امنیتی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر بود., وی عنوان کرد: این شبکه با تکثیر عکس های مدلینگ، عروس و دادماد، فیسبوکی و اسپرت به صورت عکاسی زیر زمینی و یا در استودیو عکاسی، آنها را برای تبلیغ و جلب مشتری به واحدهای صنفی مزون عروس و آرایشگاه زنانه ارسال کرده و یا این تصاویر و فیلم ها در سایت ها و شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام منتشر می شد که از مدت ها پیش این فعالیت ها تحت پایش نیروهای امنیتی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر بود.,

بحرانی گفت: برخی از متهمان با برگزاری مسابقه مدلینگ در یکی از شبکه های اجتماعی غیرمجاز و تعیین جایزه برای نفرات اول تا سوم، کاربران عضو این شبکه ها را به مدل شدن و گرفتن عکس های غیر اخلاقی و بارگذاری آن در پروفایل خود ترغیب می کردند.

,

وی با اشاره به اینکه میانگین سنی دستگیر شدگان بین 18 تا 28 سال است افزود: اغفال زنان و دختران عضو فیس بوک و اینستاگرام، زمینه کسب درآمد نامشروع و تامین معاش اعضای این شبکه را فراهم کرده بود.

,

رییس کل دادگستری استان بوشهر گفت: انهدام این شبکه توسط نیروهای امنیتی سپاه امام صادق(ع) و مرجع قضایی این استان هشداری جدی به کسانی است که فکر می کنند در شبکه های اجتماعی توانسته اند خانه ای امن برای فعالیت های مجرمانه خود ایجاد کنند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه