نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی:

وحدت و همزبانی دولت و ملت لازمه پیشرفت و توسعه است/ مردم با حضور در صحنه دفاع از دولت را نشان داده اند

وحدت و همزبانی دولت و ملت لازمه پیشرفت و توسعه است/ مردم با حضور در صحنه دفاع از دولت را نشان داده اند
نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: وحدت و همزبانی دولت و ملت لازمه پیشرفت و توسعه در بخش های مختلف جامعه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محسن علیمردانی در گفت و گو با خبرنگار موج رسا نامگذاری سال جاری با عنوان «دولت و ملت،همدلی و هم زبانی» را هوشمندانه و لازم عنوان کرد و اظهار داشت:همدلی، وحدت و همزبانی بین دولت و ملت لازمه  تحقق برنامه ها و سیاست های نظام اسلامی محسوب می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

وی با بیان اینکه تاکیدات مقام معظم رهبری در چند ماه اخیر برای افزایش همدلی و وحدت بین مردم و دولت ضرورت این موضوع را مشخص می کند، افزود: از دیدگاه رهبری وحدت و همدلی از عوامل تحقق پیشرفت و شکوفایی کشور در بخش های مختلف است.  نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بر ضرورت افزایش همکاری بین دولت و ملت تاکید کرد و گفت: ضروری است در عمل نیز شاهد تحقق شعار سال باشیم.

,

علیمردانی با اشاره به حضور پررنگ مردم در صحنه های دفاع از نظام اسلامی گفت: رفع مشکلات جامعه نیز با همکاری مردم به عنوان ولی نعمتان نظام اسلامی محقق می شود.

,

وی با بیان اینکه رفع مشکلات موجود در کوتاه زمان توسط دولت امکان پذیر نیست، افزود: همکاری مردم در این زمینه بسیار مهم است.  گفتنی است، مقام معظم رهبری در پیامی به مناسبت آغاز سال 1394 هجری شمسی، با تبریک سال نو و نوروز به ملت ایران و همه ملت هایی که نوروز را گرامی می دارند، سال جدید را سال «دولت و ملت، همدلی و هم زبانی» نامگذاری کردند.

,

انتهای پیام/ر

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه