مسئول روابط عمومی هلال احمر استان زنجان:
استقرار بالگرد جمعیت هلال احمر در استان زنجان برای خدمات رسانی
مسئول روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان زنجان از استقرار بالگرد جمعیت هلال احمر در استان زنجان برای خدمات رسانی در حوادث خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا اسماعیل خردمند در گفت و گو با موج رسا, اظهار داشت: بالگرد سازمان جمعیت هلال احمر کشور از 25 اسفند جاری همزمان با آغاز طرح سفرهای نوروزی در زنجان مستقر شده است.
وی افزود: این بالگرد هر روز در یکی از پایگاه های ثابت جمعیت هلال احمر زنجان استقرار خواهد یافت که در صورت لزوم همراه با چهار امدادگر جاده ای به محل حادثه به پرواز درخواهد آمد.
خردمند با بیان اینکه جمعیت هلال احمر زنجان درایام نوروز از 15 پایگاه ثابت، سیار و موقت بهره می گیرد افزود: تیر پارک، غزال، خدابنده، لولک آباد ماهنشان، ابهر، ایجرود، طارم، عوارضی زنجان - تبریز، پایگاه پشتیبانی شمالغرب در 22 کیلومتر آزادراه زنجان - قزوین دارای پایگاه های ثابت در این استان هستند.
وی تصریح کرد: امداگران این جمعیت با استفاده از بالگرد در واقع سریع و به موقع بر بالین مصدومان حاضر می شوند که این می تواند در ارتقای سطح آرامش و امنیت خاطر مسافران نوروزی و همچنین حادثه دیدگان نقش مهمی ایفا کند.
,
,
,
انتهای پیام/ر
,
]
ارسال دیدگاه