logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همسرم جای توپ طلا را در خانه مشخص کرده

همسرم جای توپ طلا را در خانه مشخص کرده
ستاره فرانسوی درگفتگو با روزنامه اکیپ اعلام کرده که همه در بایرن مونیخ معتقدند که توپ طلای امسال به او می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا- فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که توپ طلای امسال باید به او برسد و دراین باره یادآوری کرده که همسرش از الان جای مناسبی برای قراردادن توپ طلا در داخل خانه شان مشخص کرده و گفته:« می خواهیم توپ طلا را نزدیک شومینه در سالن پذیرایی بگذاریم.  همسرم همه چیز را مهیا کرده. من تلاش می کنم که به این موضوع فکر نکنم ولی او خیلی باور دارد که توپ طلا به من می رسد. در بایرن مونیخ همه فکر می کنند که من باید برنده توپ طلا باشم.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
این ستاره 30 ساله فرانسوی در گفتگو با روزنامه اکیپ گفت:«دو انگشت دیگر تا گرفتن  جایزه توپ طلا فاصله دارد.» این جایزه 13 ژانویه سال 2014 در سالن توپ طلای زوریخ اهدا می شود.
,
 
,
ریبری ادامه داد:« کارهای زیادی در زمین مسابقه انجام داده ام. من تلاش زیادی انجام داده ام تا به سطح خوبی بازگردم. حرفه ای گری روزمره و جوایزی که کسب کرده ام می تواند فاکتورهای خوبی برای کسب توپ طلا باشد.»
,
 
,
او چند ماه پیش جایزه بهترین بازیکن سال اروپا را مال خود کرد و حالا لیونل مسی و کریستیانو رونالدو را به عنوان رقبای اصلی اش برای کسب توپ طلا می بیند.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه