گمانه‌زنی‌ها در مورد وضعیت فدراسیون کشتی

رسول خادم به نفع برادرش در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی کنار می کشد؟

رسول خادم به نفع برادرش در انتخابات ریاست فدراسیون  کشتی کنار می کشد؟
شنیده می‌شود که رسول خادم در آستانه انتخابات ریاست فدراسیون به نفع برادرش امیر انصراف خواهد داد تا همچنان به مسئولیت فنی‌اش در کشتی ادامه دهد.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا اگرچه سومین وزیر پیشنهادی رئیس‌جمهور برای وزارت ورزش و جوانان نیز رای نیاورد و همچنان تکلیف این وزارتخانه و به تبع آن فدراسیون‌هایی که در آستانه برگزاری مجمع انتخاباتی هستند، نامشخص است اما گمانه‌زنی‌ها در کشتی حکایت از بیشتر بودن شانس ریاست امیر‌رضا خادم دارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
گفته می‌شود که رسول خادم مسئولیت فنی کشتی را بیش از کار مدیریت و اجرایی دوست دارد که البته این دوست داشتن هم همراه با توانایی و تبحر است و قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی بوداپست گواه این مدعاست.
,
براین‌اساس شاید رسول در آستانه انتخابات به نفع برادرش امیر که یکی از کاندیدا هست، انصراف دهد تا امیر خادم که از شانس زیادی برای احراز ریاست فدراسیون برخوردار است، بار دیگر رئیس فدراسیون شود.
,
این روزها عباس جدیدی هم یکی دیگر از مهره‌هایی به شمار می‌آید که تلاش زیادی برای احراز ریاست فدراسیون دارد.
,
علیرضا حیدری هم مهره‌ای نیست که اگر ثبت‌نام کند به راحتی بتوان از کنار نامش گذشت.
,
برگزاری انتخابات فدراسیون کشتی منوط به انتخاب وزیر ورزش است، که باید دید چه زمانی محقق خواهد شد. روز یکشنبه گودرزی وزیر پیشنهادی جدید برای کسب رای اعتماد به مجلس می رود.
,
انتهای پیام/
,
 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه