logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده مردم شهرضا در مجلس:

شعار سال ۹۴، در راستای پیشرفت و اعتلای کشور است

شعار سال ۹۴، در راستای پیشرفت و اعتلای کشور است
نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی گفت: شعار سال 94 برای مقابله با طرح‌ها و نقشه‌های شوم دشمنان و در راستای پیشرفت و اعتلای کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شهرضانیوز، عوض حیدرپور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در پیام نوروزی سال ۹۴ اظهار کرد: به فرموده مقام معظم رهبری ملت به‌عنوان کارفرما و دولت به عنوان کارگزار مردم معرفی شدند که البته خدمت‌گزاری دولت با همکاری و همراهی ملت بصیر، بهتر انجام می‌شود.
نماینده مردم شهرضا در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار شهرضانیوز افزود: همزبانی و همدلی دولت و ملت یک مسئله مهم و جداناپذیر از هم هستند که باید در تمامی ابعاد به مرحله عمل بیانجامد.
نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری و انتخاب شعار سال ۹۴ برای مقابله با طرح‌ها و نقشه‌های شوم دشمنان و در راستای پیشرفت و اعتلای کشور است، بیان کرد: اگر به ان به‌درستی و دقیق عمل شود به‌طور حتم بسیاری از مشکلات و موانع از پیش روی ملت بزرگ ایران اسلامی برداشته می‌شود.
وی تصریح کرد: اتحاد و وحدت کلمه بین دولت و مجلس می‌تواند سبب اعتلا و ارتقای نظام جمهوری اسلامی ایران و حل مشکلات در همه زمان‌ها، به ویژه زمانی که ما چالش‌ها و مشکلات مشخص و معینی را داشته باشیم بشود.
حیدرپور بیان کرد: با یادآوری تاریخی آنچه که در ۳۶ سال گذشته در نظام جمهوری اسلامی گذشته است به این نتیجه می‌رسیم که با وحدت و اتحاد کلمه است که ما می‌توانیم چالش‌ها را پشت سر بگذاریم.
وی افزود: امروز ما در یک شرایط خاص در ابعاد اقتصادی و اجتماعی هستیم که آن ابعاد نیازمند به وحدت و اتحاد کلمه مردم و دولت است که با همدیگر بتوانند چالش‌های قبلی را پشت سر بگذارند.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب با یادآوری تأثیر و نقش وحدت کلمه به ملت و حاکمیت و دولت توجه دادند، اظهار کرد: سالی که پیش رو داریم باید بیش از پیش وحدت کلمه و همراهی دولت و ملت را داشته باشیم تا بتوانیم چالش‌های موجود را پشت سربگذاریم.
وی با اشاره به اینکه سخنرانی رهبر معظم انقلاب در خراسان رضوی شامل فرازهای بسیار مهمی بود، که در خلال سال‌های گذشته به آن توجه دادند افزود: ما در ایجاد اشتغال و ظرفیت‌سازی برای تولید بیشتر در راهی که حمایت بسیار خوبی را از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی داشته باشیم باید ملت و دولت کنار هم قرار بگیرند.
حیدرپور گفت: رهبر معظم انقلاب تأکیدشان بیشتر بر روی این بود که با همکاری صمیمانه بین دولت و ملت است که اگر از هر دو طرف شکل بگیرد ما می‌توانیم از ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی که در کشور داریم به صورت اساسی استفاده کنیم.
وی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای بیان کرد: در سخنرانی رهبر معظم انقلاب در خراسان رضوی، مقام معظم رهبری به فرازهایی اشاره کردند که در نظام جمهوری اسلامی ایران هیچکس مخالف به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته‌ای نیست.
نماینده مردم شهرضا در مجلس افزود: معنای صحبت‌های مقام معظم رهبری این است که مذاکراتی که انجام شده مورد نظر و تأیید ایشان هست و فکر می‌کنم با رفع ریز چالش‌هایی که در مذاکرات بود مذاکرات به نتیجه برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شهرضانیوز،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ر

, , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه