logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امام جمعه شهرستان چابهار؛

خانواده شهدای تاسوعای حسینی در نهضت امام حسین(ع) سهیم هستند

خانواده شهدای تاسوعای حسینی در نهضت امام حسین(ع) سهیم هستند
مام جمعه شهرستان چابهارگفت : حادثه تاسوعای حسینی در چابهار همانند اصل حادثه عاشورای حسینی نه تنها در ایران بلکه در همه جهان اسلام عزت آفرین بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصر هامون، حجه الاسلام والمسلمین محمد موسوی اظهار داشت: آنچه خانواده های شهدا درک می کنند این هست که فرزندانشان و شهدایشان جاوید الاثر شدند،همچون یاران سیدالشهدا نامشان در پرونده عاشورای امام حسین (ع) ثبت شد وبرای همیشه تاریخ ابدی شدند.
وی افزود: شهدای تاسوعای حسینی باشهادت زنده شدند و خانواده های شهدا امروز در نهضت امام حسین (ع) سهیم هستند و آن بزرگواران در حادثه عاشورا مستقیم با امام حسین(ع) عجین و یکنوا و همنوا شدند ودر واقع در حادثه کربلای امام حسین (ع)حضور دارند.
وی بیان کرد: در زیارتنامه های میخوانیم ای کاش با تو کربلا می بودیم و به حقیقت شهدای تاسوعای مظلوم تاسوعای حسینی به این گفته تحقق بخشیدند.
حجه السلام موسوی با اشاره به عاملان این جنایت گفت: سخن ما با کسانی که این حادثه را آفریدند این است که اگر یزید توانست موفق بشود نام سیدالشهدا را خاموش کند شما هم خواهید توانستید! شما با خود فروختگی سعی دارید مزدتان را از اربابانتان بگیرید و همه جنایاتتان را در سایه استکبار انجام می دهید ولی بدانید با این حرکات پلیدتان برای فرزندان این ملت عزت وبرای خودتان ذلت و خواری را که نسیب یزد شد نسیب شما هم هست و خواهد شد.
امام جمعه شهرستان چابهار هدف اصلی دشمن را ایجاد نفاق و تفرقه بین مسلمین عنوان کرد وافزود: مردم مسلمان شیعه و سنی کشور اسلامی ایران دلهایشان با هم هست و پشت سر نایب بر حق امام کبیرحضرت امام خمینی(ره) انقلابشان را پیش میبرند و این وحدت و انسجام و مهر محبت دشمن واستکبار را کلافه کرده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این حرکت منتسب به اهل سنت نیست و بدخواهان نظام خواستار درگیری ومنازعه هستند. شیعیان ما هم باورشان این است که اهل سنت هرگز حاضر نیستند خون بیگناهی بر زمین ریخته شودو اینها جیره خوار ونوکر استکبار هستند و کسانی که میخواهند مملکت اسلامی را به دوره استبداد گذشته برگردانند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون،,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه