عمده ترین دلیل مخالفت اسرائیل با مذاکرات لوزان
اسرائیل انتظار داشت به رسمیت شناخته شود اما نشد/ آرزوی اسرائیل محقق شدنی نیست
اسرائیل انتظار داشت که به رسمیت شناختن این رژیم جعلی در یکی از مفاد توافقنامه بیاید ولی بر خلاف آرزوی اسرائیل، کشورمان ایران هیچوقت این رژیم جعلی را به رسمیت نشناخته و آرزوی اسرائیل محقق نشدنی است و این تنها بهانه اسرائیل برای مخالفات با توافقات اخیر در مذاکرات لوزان بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ازناو ، یکی از اصلی ترین انتظاراتی که اسرائیل به عنوان یک کشور صهیونیستی از ایران داشته به رسمیت شناخته شدن این کشور در دیدگاه کشور و ملت ایران است که این آروز هیچ وقت تحقق نیافته و نخواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازناو,در مذاکرات اخیر و قبل از آن نیز در طی بیش از ده سفر و دیدار نتانیاهو با رئیس جمهورو نمایندگان مختلف کشورهای اروپایی همیشه پیش شرط اسرائیل برای توافقمذاکرات کسب رضایت طرف های اروپایی برای به رسمیت شناخته شدن اسرائیل بوده که هیچ وقت ایران این کشور را به رسمت نشناخته است.
,اکنون نیز در پی پیش نویس توافقنامه در لوزان سوئیس نتانیاهو باز با بهانههای واهی توافقنامه 1+5 را قبول نداشته و تنها شرط قبولی این توافقنامه را به رسمت شناخته شدن توسط ایران عنوان نموده است و نگران این است که ایران با این فرصت مجال جولان به اسرائیل در منطقه را نخواهد داد.
,از طرفی دیگر با این توافق و پیش نویس اخیر در لوزان تمامی چهار چوب رژیم اسرائیل به لرزه درآمده و هم پیمانان اروپائی او نیز با او همراهی زیادی مثل قبل از توافق هستهای ندارند.
,با این تفاسیر می توان گفت: اسرائیل همچنان به کارشکنی خود از طریق مجاری اروپائی را ادامه خواهد داد و این توافقات خشم او را بیش از گذشته بیشتر کرده زیرا دیگر نمی تواند در منطقه به کشورهای منطقه چنگ ودندان نشان دهد.
,سید مصطفی مرادخانی
,انتهای پیام /ر
,]
ارسال دیدگاه