فرمانده سپاه فریدونشهر:

اعزام ۳۴۲ نفر از فریدونشهر به اردوهای راهیان نور/ راهیان نور یک حرکت زودبازده فرهنگی است

اعزام ۳۴۲ نفر از فریدونشهر به اردوهای راهیان نور/ راهیان نور یک حرکت زودبازده فرهنگی است
سرهنگ نرگسیان از اعزام ۳۴۲ نفر از بسیجیان و دانش اموزان به اردوهای راهیان نور در اواخر سال گذشته و تعطیلات نوروز ۹۴ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پونه زار، سرهنگ دوم پاسدار حسنعلی نرگسیان، فرمانده سپاه ناحیه فریدونشهر، در گفتگو با خبرنگار پونه‌زار از اعزام ۳۴۲ نفز از شهرستان فریدونشهر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس در جنوب کشور در قالب اردوهای راهیان نور خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پونه زار,

سرهنگ نرگسیان گفت در ماه‌های آخر سال گذشته ۵ اتوبوس با ۲۲۲ دانش آموز به اردوی راهیان نور اعزام شدند که شامل ۱۳۳ دانش آموز دختر و ۸۹ دانش آموز پسر می‌شدند.

,

وی اظهار داشت از حوزه‌های محلی هم در تعطیلات نوروز ۱۲۰ نفر با ۳ اتوبوس به مناطق عملیاتی اعزام شدند.

,

فرمانده سپاه ناحیه فریدونشهر راهیان نور را یک حرکت زودبازده فرهنگی دانست و گفت این حرکت مستقیماً توسط شهدا مدیریت می‌شود.

,

سرهنگ نرگسیان گفت رهنمودهای مقام معظم رهبری موجب فرهنگ سازی در راهیان نور شده است.

,

وی بازدید از جای جای مسیر مناطق عملیاتی را تأثیرگذار دانست و گفت معراج شهدا تأثیرگذاری به خصوصی دارد و معطر از حضور شهداست.

,

انتهای پیام/پ

, , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه