مدیر کل پایانه ها و حمل نقل عمومی استان هرمزگان عنوان کرد؛
تردد ۵میلیون و ۵۴۶ هزارو ۱۴۲ وسیله نقلیه در محورهای هرمزگان/ ثبت ۵۴ هزار و ۳۹۶ فقره تخلف
مدیر کل پایانه ها و حمل نقل عمومی هرمزگان گفت: ایام طرح نوروزی سال 94 تعداد 5میلیون و 546 هزارو 142 وسیله نقلیه در محورهای مواصلاتی هرمزگان تردد داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علیرضا مجرد، مدیر کل پایانه ها و حمل نقل عمومی استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز با بیان اینکه طرح سفرهای نوروزی از 25 اسفند 93 تا 15 فرودین 94 اجرا شد، گفت:براساس اطلاعات دستگاه های تردد شمار نصب شده در محورهای استان در مجموع 5میلیون و 546 هزارو 142 وسیله نقلیه در محورهای مواصلاتی هرمزگان تردد داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,وی افزود: بیشترین تردد در استان در محور بندر شهید رجایی-بندرعباس با حجم 416 هزار و 733 وسیله نقلیه بوده است.
,
مجرد تصریح کرد: محور جاسک -کنارک با تردد 21هزارو 820 وسیله ای نقلیه کمترین حجم تردد در استان داشته است.
وی تاکید کرد : در ایام طرح نوروزی تعداد 635 هزار و 756 وسیله نقلیه وارد استان شدند و 623 هزار و 257 وسیله نقلیه از استان خارج شدند.
,
مدیر کل پایانه ها و حمل نقل عمومی استان گفت:در تعطیلات نوروز94 بیش از 2 میلیون و 371هزار و 896 نفر مسافر وارد استان شدند و 2 میلیون و 283 هزار و 776 نفر از استان خارج شده اند.
,وی با بیان اینکه بیشترین حجم سفر ها به شهرستان های بندرعباس و قشم بوده است، تصریح کرد:آمار مسافرت ها نسبت به سال گذشته افزایش کمی داشته است.
,,
مجرد با اشاره به کاهش 4 درصدی حجم تصادفات در محورهای استان یادآور شد: در این ایام 206 فقره تصادف در جاده های استان رخ داده که شامل 18 فقره تصادف منجر به فوت، 142 فقره تصادف جرحی و 46 فقره تصادف خسارتی بوده است.
,,
وی با بیان اینکه در طرح سفرهای نوروزی در استان 20 نفر جان خود را از دست دادند که نسبت به سال گذشته 22 درصد کاهش داشته است،عنوان کرد: در تصادفات 285 نفر از مسافران مجروح شدند که نسبت به ایام نوروز سال گذشته 44 درصد افزایش داشته است.
,,
,
مدیر کل پایانه ها و حمل نقل عمومی با اشاره به اینکه بیشترین تخلف سرعت در محور حاجی آباد به سیرجان بوده خاطر نشان کرد: بیشترین تردد عدم رعایت فاصله طولی در محور بندرشهید رجایی به بندرعباس بوده که در این رابطه 54 هزار و 396 فقره تخلف از طریق دوربین های نظارتی ثبت شده است.
,,
,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه