معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش؛

هیچ وقت بحث خصوصی سازی مدارس مطرح نبوده است/ واگذاری و خصوصی سازی عناوین درستی نیست

هیچ وقت بحث خصوصی سازی مدارس مطرح نبوده است/ واگذاری و خصوصی سازی عناوین درستی نیست
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفتگوی اختصاصی با قابوس نامه گفت: هیچ وقت بحث خصوصی سازی مدارس مطرح نبوده است و آموزش و پرورش به دنبال توسعه سیاست مشارکت های مردمی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قابوس نامه، محمد دیمه ور در خصوص انتقاد به بحث خصوصی سازی مدارس ، گذاشتن عناوینی چون خصوصی سازی یا واگذاری مدارس بر طرح آموزش و پرورش  را نادرست خواند و افزود:آنچه مد نظر آموزش پرورش است اداره امور مدرسه با مشارکت مردم می باشد که در قانون بودجه ۹۴ مطرح شده است .
وی با تاکید بر این که ما باید مردم را در امور مدرسه مشارکت دهیم تصریح کرد: این مشارکت در جایی ممکن است خرید خدمات باشد که قوانین کشور، آئین نامه های اجرایی و مصوبه های هیئت وزیران خیلی شفاف آن را بیان کرده است بنابراین اتفاقی که در آموزش و پرورش به دنبال بوده و هستیم توسعه مشارکت مردم در اداره ی امور آموزش و پرورش بخصوص امور مدرسه است و هیچ مانع قانونی هم وجود ندارد و انشاالله دنبال خواهد شد.
دیمه ور در بخشی دیگر از این گفتگو در پاسخ به این سوال که آیا زیرساخت های خاصی برای اجرای این طرح در سیستم اموزش کشور نیاز نیست ؟ اذعان کرد:  طبیعتا انجام هر گونه فعالیت که با حضور مردم در مدارس باشد الزاماتی به دنبال دارد از افراد ، نوع و شیوه مشارکت تا ضوابط و مقررات و قراردادهایی که لازم است برای این منظور نوشته شود، همه و همه ی اینها در طول سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته و چهار چوب مشخصی بوجود آمده است .
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: این بررسی ها ان شاالله استمرار هم پیدا خواهد کرد و من امیدوارم برای سال تحصیلی آینده خیلی دقیق متقن و به موقع بتوانیم این سیاست را دنبال کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه،,
,
,
,

انتهای پیام/ر

, انتهای پیام/ر]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه