logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نمایشگاه آرم و نشانه در ملایر برگزار شد

نمایشگاه آرم و نشانه در ملایر برگزار شد
اولین نمایشگاه هنرهای تجسمی اداره ارشاد ملایر در سال94 تحت عنوان نمایشگاه آرم و نشانه در مجتمع فرهنگی و هنری گشایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری ملایری‌ها، اولین نمایشگاه هنرهای تجسمی اداره ارشاد ملایر  در سال94 تحت عنوان نمایشگاه آرم و نشانه در مجتمع فرهنگی و هنری گشایش یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری ملایری‌ها,

حمید زاهد نژاد برگزار کننده این نمایشگاه گفت: آرم و نشانه شامل نشانه های تصویری و نوشتاری می شود که همه مشاغل و موضوعات فرهنگی، تبلیغاتی، اداری، شخصی، همایش ها و غیره را در بر می گیرد.

,

وی عنوان کرد: در این نمایشگاه تعداد 32 اثر آرم و نشانه تبلیغاتی و طراحی شده را که همگی مربوط به یکسال گذشته و از جمله سفارشات استان های تهران، ایلام، مشهد، و همدان می باشد به معرض نمایش گذاشته ام.

,

 این هنرمند ملایری در خصوص سوابق هنری خود گفت: ضمن این که کار طراحی را به صورت کاملاً تجربی و بر اساس علاقه آغاز نموده ام، در حال حاضر نیز دانشجوی کارشناسی گرافیک دانشگاه فرهنگ و هنر همدان هستم و تاکنون موفق به برگزاری پنج نمایشگاه انفرادی و گروهی شده ام و در پروژه های طراحی با گروه های تبلیغاتی، هنری از استان های تهران، یزد، البرز ، ایلام همکاری می نمایم.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه