logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

کلاهبرداری از خودروها با جعل عنوان امداد خودرو در تهران

کلاهبرداری از خودروها با جعل عنوان امداد خودرو در تهران
شاید هشدارهای چگونگی شناسایی جنس تقلبی از اصل را زیاد شنیده و دیده باشید؛ در بازار امروز نیز تقریبا کالایی نیست که نمونه‌ تقلبی‌اش وجود نداشته باشد، اما امدادخودرو آن هم از نوع تقلبی نوبر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهان، در همین تهران دو تعمیرگاه خودرو دست به کاری زده‌اند که آدم با شنیدن آن هاج و واج می‌ماند؛ کاری که به قول قدیمی‌ها به عقل شیطان هم نمی‌رسد.

ماجرا از این قرار است که دو تعمیرگاه خودرو واقع در خیابان ستارخان با تبانی شماره تماس‌شان را به عنوان امدادخودرو دو شرکت اصلی تولید خودرو در کشور، به ۱۱۸ می‌دهند.

رانندگانی هم که اتومبیل‌های‌شان در جاده به دلایل مختلف دچار نقص فنی می‌شد به ناچار به ۱۱۸ زنگ می‌زدند تا شماره امدادخودرو را دریافت کنند و اپراتور ۱۱۸ شماره این دو تعمیرگاه را به عنوان امدادخودرو به تماس گیرنده می‌داد.

راننده از همه جا بی‌خبر نیز به خیال اینکه با امداد خودرو تماس می‌گیرد با این تعمیرگاه تماس گرفته و آنها هم تعمیرکار خود را به همراه یک جرثقیل به آدرس اعلام شده اعزام می‌کردند.

در نهایت خودرو راننده بخت برگشته با جرثقیل به تعمیرگاه اعزام می‌شد و پس از دریافت هزینه یدک کشیدن خودرو تا تعمیرگاه، به راننده اعلام می‌کردند تعمیر خودرو حدود یک هفته زمان می‌برد.

زمانی که راننده برای تحویل خودرو خود مراجعه می‌کرد، هزینه هنگفتی را از وی دریافت کرده و خودرو به ظاهر تعمیر شده را تحویل می‌دادند، اما خودرو تعمیر شده پس از طی چند کیلومتر یا حداکثر چند روز باز هم خراب می‌شود و راننده وقتی با تعمیرگاه تماس می‌گیرد به وی می‌گویند ایراد از آنها نیست و شاید قسمت دیگری از خودرو خراب شده است.

دو تعمیرگاه یاد شده به همین طریق مشغول کلاهبرداری از شهروندان بودند که در نهایت گزارش‌هایی از مردم به اداره کل تعزیرات استان تهران می‌رسد و وقتی گشت مشترک تعزیرات برای پیگیری گزارشات مردمی مواجه می‌کنند، به تخلفات این تعمیرگاه‌ها پی برده و برای صاحبان‌ آنها پرونده تشکیل می‌شود.

رئیس شعبه ۲۸ اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان تهران در همین ارتباط به خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، گفت: در همین ارتباط حدود ۳۰ پرونده تشکیل شده و متخلفان به پرداخت ۳۸ میلیون تومان محکوم شدند، البته متهمین پرونده نقل مکان کردند و ما نیز حساب‌های‌شان را مسدود کرده‌ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه