رئیس میراث فرهنگی زابل در گفتگو با اوشیدا عنوان کرد؛
ورود بیش از 1000 مسافر و گردشگر نوروزی به زابل/رشد 10 درصدی اقامت مسافران نوروزی در زابل
رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان زابل با اشاره به افزایش ورود گردشگر و مسافر نوروزی طی امسال به زابل ، افزود: با توجه به اینکه رقم زیادی نیست اما نسبت به سال گذشته چند درصد رشد داشته داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علیرضا خسروی رئیس و کارشناس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان زابل در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا از افزایش مسافران نوروزی در تعطیلات امسال به این شهرستان خبر داد.
رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان زابل افزود: در طول ایام نوروز امسال بیش از 1000 هزار نفر در مراکز اقامتی زابل از جمله در مدارس ، هتل ها ، مهمانپذیرها و خانه معلم اسکان داده شدند.
وی با بیان اینکه آمار مسافرانی که با خودروهای شخصی وارد شدند را نداریم ؛افزود: در حدود بیش از 1000 مسافر و گردشگر از طریق مراجع رسمی مثل پایانه ها و فرودگاه وارد این شهرستان شدند که البته این رقم بدون لحاظ کردن مسافرانی است که با خودروی شخصی وارد شهرستان زابل شدند.
خسروی گفت: این مسافران از مناطق و شهرستان های مختلف کشور به زابل سفر کردند و اکثر قریب به اتفاق آنها از آثار مختلف فرهنگی ، تاریخی و بخصوص شهر سوخته در شهرستان هامون دیدن کردند.
کارشناس میراث فرهنگی زابل با اشاره به افزایش ورود گردشگر و مسافر نوروزی طی امسال به زابل ، افزود: با توجه به اینکه رقم زیادی نیست اما نسبت به سال گذشته چند درصد رشد داشته داشته است.
وی ادامه داد: برای رفاه حال مسافران نوروزی ویژه نامه ها و همچنین نقشه شهر تهیه و در اختیار گردشگران قرار گرفت و همچنین کارشناسان موزه در مکانهای مورد بازدید به مسافران خدمات ارائه دادند.
این مسئول عنوان کرد: موزه میراث فرهنگی زابل نیز در طول ایام تعطیلات از ساعت 8 صبح تا 8 شب برای بازدید شهروندان و مسافران نوروزی خدمات ارائه نموده است.
انتهای پیام/گ
,
,
,
,
,
,
,
, و,
,
, و,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه