مسئولان استانی از پست های نوروزی شهرستان چادگان بازدید نمودند
مسئولان استانی جمعیت هلال احمر استان اصفهان،رئیس مرکزآموزش درمانی سیدالشهدا و همچنین فرماندار شهرستان از طرح های نوروزی چادگان بازدید نمودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چادگان نا، با توجه به راه اندازی پست راهنمای مسافرین نوروزی در شهرستان چادگان با عنوان طرح ملی ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی و استفاده بهینه از هنرهای دستی اعضای جوانان این سازمان در قالب نمایشگاه به صورت تجمعی در چادرهای جداگانه برپا شده است که مسئولین استانی و شهرستانی از این طرح بازدید نمودند.
در این بازدید که با حضور مدیرعامل و معاونین جمعیت هلال احمر استان اصفهان و فرماندار شهرستان چادگان همراه بود ،از نزدیک با نحوه خدمت رسانی نجاتگران و جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان آشنا شدند.
در ادامه بازدید ،حبیب اله معتمدی ،فرماندار چادگان به لزوم اهمیت ویژه به این شهرستان به لحاظ گردشگری بودن شهرستان اشاره کرد و افزود:با توجه به حجم بالای مسافرین نوروزی و تردد بالا پیشگیری و فرهنگ سازی مقابله با حوادث ضروری می باشد.
گفتنی است پس از این دیدار جلسه ای با حضور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان و فرماندار چادگان برگزار شد.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ر
, , , ]
ارسال دیدگاه