logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مبلغ قرارداد برانکو بیش از ۴ میلیارد تومان!؟

مبلغ قرارداد برانکو بیش از ۴ میلیارد تومان!؟
درحالی که قائم مقام باشگاه پرسپولیس تاکید دارد رقم پرداختی به برانکو ایوانکوویچ متعارف است، مدیرعامل پیشین سرخپوشان عنوان کرد مبلغی که پرسپولیس به سرمربی جدیدش می‌دهد بالای ۴ میلیارد تومان است!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناپس از آنکه برانکو ایوانکوویچ روز دوشنبه رسما قراردادش را با باشگاه پرسپولیس امضا کرد، گمانه‌زنی‌های زیادی درباره مبلغ قرارداد این سرمربی کروات با باشگاه پرسپولیس مطرح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

البته محمدحسین نژادفلاح قائم مقام باشگاه پرسپولیس مبلغ بالای قرارداد برانکو را تکذیب کرد و گفت: باید به صراحت بگویم مبلغ قرارداد آقای برانکو با توجه به سوابق و توانمندی ایشان مبلغ متعارفی است و قراردادی که بسته‌ایم از نظر مالی همطراز با مبلغ قرارداد برخی مربیان ایرانی است.

,

با این حال امیر عابدینی مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار مهر با انتقاد از مسئولان وزارت ورزش گفت: مگر همین آقایان ابتدای فصل برای کنترل هزینه‌های دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نیامدند؟ پس چرا حالا اینقدر از بیت‌المال هزینه می‌کنند؟ آقایان می‌خواهند شرایط را جمع و جور کنند ولی مدام هزینه‌های بیشتری انجام می‌دهند.

,

وی افزود: الان قرارداد برانکو با پرسپولیس چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است. چه معنایی دارد که پرسپولیس در این مقطع زمانی چنین پولی به برانکو بدهد؟ مگر آقایان برای کنترل هزینه‌ها نیامده بودند؟

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه