logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس تاکید کرد

توجه به حوزه جوانان مطالبه جدی جامعه است

توجه به حوزه جوانان مطالبه جدی جامعه است
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس بر ضرورت تعیین تکلیف وزارت ورزش و جوانات تاکید کرد و گفت: توجه به حوزه جوانان به عنوان یک مطالبه جدی و تاثیرگذار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  محسن علیمردانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار موج رسا اظهار کرد: سجادی به عنوان سومین گزینه معرفی شده برای وزارت ورزش و جوانان شانس کسب رای اعتماد مجلس را داشت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا  , موج رسا, موج رسا,

وی افزود: برخی نمایندگان بنا به دلایلی نتوانستند نظر مثبتی نسبت به سجادی داشته باشند و وی نتوانست رای اعتماد مجلس را کسب کند.  این مسئول بر ضرورت تعیین تکلیف نهایی وزرا تاکید کرد و افزود: باید هر چه سریعتر کابینه دولت کامل شود تا بتواند برنامه های خود را عملی کند.   وی با بیان اینکه سجادی تنها با اختلاف 3 رای نتوانست رای اعتماد مجلس را کسب کند، افزود: سوابق سجادی در امر ورزش مطلوب بود.

,

علیمردانی با ابراز امیداوری برای کسب رای برای گودرزی دیگر گزینه پیشنهادی برای تصدی پست وزارت ورزش و جوانان،گفت: داشتن تجربه و مدیریت مناسب باید در این زمینه مورد توجه قرار گیرد.

,

وی توجه به حوزه جوانان را به عنوان یک مطالبه جدی و تاثیرگذار در جامعه عنوان کرد و گفت: نمی توان گزینه های تصدی وزارت ورزش و جوانان را تنها به صرف عدم فعالیت در حوزه جوانان رد کرد.

,

 نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس افزود: شناخت چندانی از  گودرزی ندارم  و هنوز برنامه وی را برای وزارت ورزش و جوانان ندیدم ولی امیدوارم ایشان بتواند رای اعتماد را از مجلس بگیرد تا وزارت ورزش و جوانان به عنوان یکی از وزارتخانه های مهم از بلاتکلیفی رهایی یابد.

,

پایان خبر//

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه