28 واحد صنفی متخلف در ایام عید به تعزیرات معرفی شدند/ بیشترین گلایه های مردمی از عدم کیفیت و توزیع نامناسب میوه شب عید بود
رییس اداره صنعت معدن تجارت کمیجان گفت: در طرح نظارتی ویژه نوروز 682 مورد بازرسی از واحد های صنفی انجام شد که 28 واحد صنفی به عنوان متخلف شناسایی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا موسی بوالحسنی رییس اداره صنعت معدن و تجارت کمیجان در گفتگو با خبرنگار سلام کمیجان گفت: با عنایت به اینکه در روزهای پایانی سال تقاضا برای خرید برخی از کالاهای پرمصرف همچون پوشاک، کیف و کفش، مواد غذایی و خشکبار افزایش می یابد لذا طرح نظارتی ویژه ایام نوروز به اجرا درآمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان,بوالحسنی ادامه داد: این طرح از نهم دی ماه سال گذشته تا 15 فروردین ماه سال جاری با بازرسی از واحد های توزیعی و خدماتی که طی این مدت بیشترین خدمات را به مردم ارائه می نمودند، اجرا گردید.
,وی اظهارکرد: در طی این مدت 682 مورد بازرسی از واحدهای مذکور به عمل آمد و 28واحد متخلف با تخلفاتی نظیر گران فروشی، عدم صدور فاکتور و عدم درج قیمت شناسایی و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد که میزان تخلفات این واحدها بالغ بر 15 میلیون ریال محاسبه گردید.
,رییس اداره صنعت، معدن و تجارت کمیجان افزود: در طی این مدت ضمن هماهنگی با مراجع زیربط، 5 مورد گشت مشترک با شبکه بهداشت جهت بازرسی از واحد های قنادی و نانوایی ها، شبکه دامپزشکی برای بازرسی از مرغ فروشی و قصابی ها و با جهاد کشاورزی شهرستان برای بازرسی از واحد های توزیع میوه در سطح شهرستان تشکیل شد.
,بوالحسنی بیان کرد: دو تیم بازرسی نیز در ایام تعطیلات به صورت کشیک نسبت به بازرسی از واحد های صنفی اقدام نموده اند که لیست کشیک به مراجع استانی و فرمانداری ارسال شده است.
,وی با بیان اینکه سامانه 124 به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشات مردمی است، گفت: در این مدت 85 مورد گزارش تلفنی توسط ستاد خبری بازرسی دریافت شده است که بیشترین گلایه ها ازعدم کیفیت میوه دولتی و توزیع نامناسب میوه تنظیم بازار توسط جهاد کشاورزی بوده است.
,رییس اداره صنعت معدن و تجارت کمیجان خاطر نشان کرد: سهمیه میوه دولتی تا پایان سال یعنی روز 29 اسفند ماه جوابگوی شهرستان نبود و از تاریخ اول فروردین و در تعطیلات هیچ گونه میوه دولتی در شهرستان توزیع نشد که این موضوع باعث نارضایتی شهروندان گردیده بود.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه