logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی خبر داد؛

سفر اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به ایلام

سفر اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به ایلام
نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی خبر داد: اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به زودی به ایلام سفر می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام پویا، "عمران علی محمدی" نماینده مردم ایلام، ایوان، مهران، سیروان، چرداول و ملکشاهی در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایلام پویا اظهار کرد: به زودی اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به ایلام سفر می کنند.
نماینده مردم استان تصریح کرد: اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با دعوت اینجانب به ایلام سفر می کنند که امیدوارم منشا خیر و برکت برای استان باشد.
وی گفت: هدف از این سفر بررسی مسائل اجتماعی استان، بازید از مراکز فرهنگی و اجتماعی، بررسی مسائل مربوط به ایثارگران،  مشکلات استان و بازدید از منطقه ویژه اقتصادی مهران و تشکیل جلسه با شورای اداری استان و... است.
مسئول کمیته امنیتی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت سفر اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به استان ایلام بیان کرد: سفر اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی فرصت مناسبی است تا مسائل مربوط به استان بویژه در حوزه اجتماعی و همچنین موضوع مربوط به منطقه آزاد مهران که در آینده توسط دولت به مجلس شورای اسلامی جهت تصویب ارسال می شود از نزدیک مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام/ش

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام پویا,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه