logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بیش از 50 زن سرپرست خانوار در گرمسار توانمند شدند

بیش از 50 زن سرپرست خانوار در گرمسار توانمند شدند
رییس بهزیستی شهرستان گرمسار از توانمندسازی بیش از 50 زن سرپرست خانوار در سال 93 خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخه طوبی؛ محمد نسیمی؛ رییس بهزیستی شهرستان گرمسار با بیان اینکه زنان نقش مهم و بسزایی در خانواده دارند، گفت: بانوان زمانی که به هر علتی سرپرست خانوار می شوند، نقش آنان پررنگ تر از قبل خواهد شد و برای کاهش و رفع مشکلات اقشار محروم ضروری است خدمات خاصی به آنان ارائه شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نسیمی با اشاره به توانمندسازی زنان سرپرست خانوار اظهار کرد: در سالیان گذشته، طرح‌های متفاوت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، دختران وزنان خود سرپرست و خانواده‌های نیازمند انجام شده و همچنان در جهت توانمند سازی گروه هدف ادامه دارد.

,

وی افزود: سازمان بهزیستی کشور در راستای تحقق بخشی از اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی جهت برپایی عدالت اجتماعی، برقراری رفاه اجتماعی و پاسداری از کیان خانواده به عنوان بنیادی ترین و اصلی ترین نهاد جامعه یعنی خانواده و فراهم نمودن زمینه های استقلال و خودکفایی اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و در نهایت بازتوانی و توانمند سازی خانواده های نیازمند شکل گرفته است.

,

رییس بهزیستی شهرستان گرمسار درخصوص طرح بازتوانی و قادر سازی زنان سرپرست خانوار در سال گذشته گفت: در سال گذشته 50 زن سرپرست خانوار در بخش دولتی و 11 زن سرپرست خانوار در مرکز غیر دولتی در بخشهای اشتغال، ازدواج، دریافت سرمایه کار، و دریافت وام اشتغال بازتوانی شده اند.

,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه