logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س)؛

جشن ولادت حضرت زهرا(س) در سپاه گرمی برگزار شد

جشن ولادت حضرت زهرا(س) در سپاه گرمی برگزار شد
حجت الاسلام جعفر توحیدی گفت: پیامبر(ص) با احترام و بزرگداشت حضرت فاطمه زهرا(س)، رفتار و کردار حضرت را به عنوان انسانی الگو مورد تایید قرار می دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیفار، بمناسبت ولادت با سعادت بانوی دو عالم حضرت زهرای اطهر و مقارن با روز ملی فناوری هسته‌ای مراسمی در سپاه ناحیه گرمی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار,

حجت الاسلام و المسلمین جعفر توحیدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه دربسیج گرمی با اشاره به اینکه پیامبر اسلام در لحظه های مختلف زندگی مبارکشان اوج محبت و ارادت خود را به یگانه دخترشان ابراز می کردند و وقتی فاطمه(س) خدمت پیامبر خدا می رسید، با کلمات محبت آمیز و محترمانه پدر بزرگوارش رو برو می شد و پیامبر به احترام فاطمه (س) ازجا بر میخاست، دست فاطمه(س) را گرفته و می بوسید و او را در کنار خود مینشاند.

,

وی افزود: دلیل این احترام پیامبر اسلام به افتخارعالم خلقت به معنای تعظیم و تکریم ارزشهای والای انسانی و الهی بود.

,

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه دربسیج گرمی گفت:  پیامبر(ص) با احترام و بزرگداشت حضرت فاطمه زهرا(س)، رفتار و کردار حضرت را به عنوان انسانی الگو مورد تایید قرار می دادند.

,

حجت الاسلام توحیدی گفت: فضایل و کمالات والای اسلامی و انسانی حضرت فاطمه زهرا (س) که نه تنها برای زنان بلکه برای مردان آزاده و مسلمان در طول تاریخ، الگوی کامل است.

,

وی افزود: زنان و بانوان مسلمان باید سیره عملی و اخلاقی و عبادی آن حضرت را سرمشق زندگی خود قرار دهند و هویت از دست رفته زن را در این عصر غفلت و ظلمت بازیابند.

,

 

,
,
,
, , ,
, , ,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه