logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرلشکر شهید نعمت الله اکبری

شهیدی که با لباس خلبانی به خواستگاری رفت

شهیدی که با لباس خلبانی به خواستگاری رفت
سی و سومین سالگرد شهادت امیر سرلشکر خلبان شهید نعمت الله اکبری سامانی، امسال همزمان با عاشورای حسینی بود. به همین مناسبت همشهریان شهید در شهر سامان با نصب بنرهایی در سطح شهر، همزمانی شهادت ایشان را با واقعه عاشورا اعلام و یاد ایشان را گرامی داشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از جهانبین، شهید جاویدالاثر نعمت الله اکبری با وجود شان و جایگاه والا و اینکه ایشان، جزء شهدای شاخص ارتش جمهوری اسلامی بودند، خانواده وی در میان مردم شهر "سامان"  از عزت و احترام بالایی برخوردار است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از جهانبین، شهید جاویدالاثر نعمت الله اکبری با وجود شان و جایگاه والا و اینکه ایشان، جزء شهدای شاخص ارتش جمهوری اسلامی بودند، خانواده وی در میان مردم شهر "سامان"  از عزت و احترام بالایی برخوردار است. , جهانبین, جهانبین,

امیر سرلشکرخلبان شهید نعمت‌الله اکبری پس از اتمام تحصیلات خود در شهرستان سامان از توابع چهارمحال و بختیاری رشته‌های پزشکی و خلبانی پذیرفته شد ولی به دلیل علاقه فراوان رشته خلبانی در دانشگاه تهران را ترجیح داد و  برگزید. 

, امیر سرلشکرخلبان شهید نعمت‌الله اکبری پس از اتمام تحصیلات خود در شهرستان سامان از توابع چهارمحال و بختیاری رشته‌های پزشکی و خلبانی پذیرفته شد ولی به دلیل علاقه فراوان رشته خلبانی در دانشگاه تهران را ترجیح داد و  برگزید, . ,

شهید اکبری از هوش سرشار و اخلاق خوبی برخوردار بود،  هر چند بیش از 5 سال، زندگی مشترک با همسر خود طول نکشید، ولی همیشه به‌گونه‌ای برخورد می‌نمود که می‌دانست در صورت به وجود آمدن جنگ به مقام شهادت نایل می‌شود. 

, شهید اکبری از هوش سرشار و اخلاق خوبی برخوردار بود،,  , هر چند بیش از 5 سال، زندگی مشترک با همسر خود طول نکشید، ولی همیشه به‌گونه‌ای برخورد می‌نمود, , که می‌دانست در صورت به وجود آمدن جنگ به مقام شهادت نایل می‌شود, . ,

در نخستین ماموریت وی که به مدت 25 روز به طول انجامید، موفق به شناسایی مواضع دشمن گردید و در ماموریت بعدی که با خلبان شهید «کیان‌آرا» برای شناسایی مجدد که به جای یکی دیگر از دوستانش انجام داد هواپیمای این شهید در تاریخ 23 آبان‌ماه در منطقه فکه مورد اصابت آتش دشمن واقع شد و سقوط کرد. 

, در نخستین ماموریت وی که به مدت 25 روز به طول انجامید، موفق به شناسایی مواضع دشمن گردید و در ماموریت بعدی که با خلبان شهید «کیان‌آرا» برای شناسایی مجدد که به جای یکی دیگر از دوستانش انجام داد هواپیمای این شهید در تاریخ 23 آبان‌ماه در منطقه فکه مورد اصابت آتش دشمن واقع شد و سقوط کرد, . ,

تاریخ شهادت این شهید بزرگوار، در سال 81 طی نامه‌ای که از بغداد به سازمان‌های ایرانی ارجاع داده شد، به اطلاع خانواده ایشان هم رسید و بعد ها به درخواست مقامات ایران مقبره‌ای در عراق برای این خلبانان مفقود الجسد، ساختند . 

, تاریخ شهادت این شهید بزرگوار، در سال 81 طی نامه‌ای که از بغداد به سازمان‌های ایرانی ارجاع داده شد، به اطلاع خانواده ایشان هم رسید و بعد ها به درخواست مقامات ایران مقبره‌ای در عراق برای این خلبانان مفقود الجسد، ساختند , . ,

سرلشکر خلبان شهید نعمت الله اکبری بیش از ۵۰ بار پرواز موفق داشته است و با توجه به اینکه یکی از افتخارات گمنام شهر سامان می باشد، هنوز اقدام جدی در شناساندن این بزرگ مرد تاریخ جنگ تحمیلی انجام نگرفته است.

اما در این میان، چندی است که خانواده معظم و همچنین مادر مسن و بیمار ایشان در هاله‌ای از فراموشی و بی مهری مسئولان کشوری و حتی استانی به سر می برند. این در حالی است که مسئولان بنیاد شهید استان حتی حاضر به ایجاد یک آرامگاه نمادین جهت یادبود برای این شهید در گلزار شهدای شهر سامان نشده‌اند.

, سرلشکر خلبان شهید نعمت الله اکبری بیش از ۵۰ بار پرواز موفق داشته است,  , و با توجه به اینکه یکی از افتخارات گمنام شهر سامان می باشد، هنوز اقدام جدی در شناساندن این بزرگ مرد تاریخ جنگ تحمیلی انجام نگرفته است, .

اما در این میان، چندی است که خانواده معظم و همچنین مادر مسن و بیمار ایشان در هاله‌ای از فراموشی و بی مهری مسئولان کشوری و حتی استانی به سر می برند. این در حالی است که مسئولان بنیاد شهید استان حتی حاضر به ایجاد یک آرامگاه نمادین جهت یادبود برای این شهید در گلزار شهدای شهر سامان نشده‌اند.
,
,
,

خانم نسرین سامانی(همسر شهید ) گفت: نحوه ازدواج خود را با شهید اکبری این‌گونه توصیف کرد: در سال 52 ایشان با یونیفرم نظامی به خواستگاری آمدند و با این کار خود تعهد به کشور را متوجه من نمودند هر چند وصیت‌نامه‌ای در طول زندگی خود برجای نگذاشت ولی پس از انقلاب اسلامی خود را پیرو رهبری حضرت امام خمینی (ره) می‌دانستند.

, خانم نسرین سامانی(همسر شهید,  , ) گفت: نحوه ازدواج خود را با شهید اکبری این‌گونه توصیف کرد: در سال 52 ایشان با یونیفرم نظامی به خواستگاری آمدند و با این کار خود تعهد به کشور را متوجه من نمودند هر چند وصیت‌نامه‌ای در طول زندگی خود برجای نگذاشت ولی پس از انقلاب اسلامی خود را پیرو رهبری حضرت امام خمینی (ره) می‌دانستند, .,

وی شهادت شهید اکبری را مظلومانه عنوان داشت و گفت: از آن جا که نمادی از شهدای مفقودالجسد خلبان کشور در بهشت‌زهرا ساخته شده بود برای شرکت در این مراسم حضور یافتیم ولی به دلیل سخنانی که منحصرا درباره فرماندهان ارشد این شهدا گفته می‌شد دیگر در آنجا حضور نیافتیم و در هیچ‌گونه مراسمی مشابه آن شرکت نکردیم.

, وی شهادت شهید اکبری را مظلومانه عنوان داشت و گفت: از آن جا که نمادی از شهدای مفقودالجسد خلبان کشور در بهشت‌زهرا ساخته شده بود برای شرکت در این مراسم حضور یافتیم ولی به دلیل سخنانی که منحصرا درباره فرماندهان ارشد این شهدا گفته می‌شد دیگر در آنجا حضور نیافتیم و در هیچ‌گونه مراسمی مشابه آن شرکت نکردیم, .,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه