مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان:
برگزاری مراسم اعتکاف از 11 اردیبهشت در دانشگاه کردستان
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان گفت: یکی از برنامه های فرهنگی این نهاد برنامه اعتکاف در مسجد دانشگاه است که از 11 تا 14 اردیبهشت ماه امسال در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار کُرددانش؛ حجتالاسلام محمد شیخالاسلامی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان در مراسم گرامیداشت میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن که دیروز در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: حضرت فاطمه(س) به عنوان همسر حضرت علی(ع) و مادری نمونه، الگویی به تمام معنا برای تمامی همسران و مادران مسلمان است و تأسی از شیوه و منش رفتار و زندگی آن حضرت مسیر درست زندگی را به زنان جامعه اسلامی نشان میدهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُرددانش,
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان به برگزاری ضیافت اندیشه دانشجویی در دانشگاه کردستان اشاره کرد و افزود: در این برنامه نیازمحوری، گفتمانسازی و ایجاد فضای نشاط در قالب کوهپیمایی همراه با ضیافت ناهار از جمله برتریهای این برنامه نسبت به کلاسهای متداول گروه معارف است که تا آخر فروردین ماه جاری ادامه دارد.
,
,
وی یکی دیگر از برنامه های فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه کردستان را اعتکاف در مسجد دانشگاه خواند و گفت: این برنامه از 11 تا 14 اردیبهشت ماه امسال برگزار خواهد شد.
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه