قطع مکرر اینترنت، رسانه‌ها و کاربران استان اردبیل را کلافه کرده است

قطع مکرر اینترنت، رسانه‌ها و کاربران استان اردبیل را کلافه کرده است
با وجود اینکه در عصر ارتباطات و اینترنت به سر می بریم باز هم شاهدیم که قطع شدن اینترنت در استان اردبیل رسانه‌ها و حتی بسیاری از مردم، شرکتها و ادارات را سر درگم و کلافه کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، در عصری که اینترنت از نان شب برای مردم و دستگاه های دولتی واجب تر شده است و تقریبا همه کارهای اداری با اینترنت انجام می شود، قطع پیاپی اینترنت در 24 ساعت گذشته در استان اردبیل شهروندان و کاربران اینترنت را کلافه کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان,

هر چند مشکل قطع و وصل اینترنت تقریبا به یک مشکل بزرگ برای کاربران در کشور تبدیل شده اما این معضل مردم و کاربران استان اردبیل را حسابی کلافه کرده و شماری از آنها با انتقاد از ضعف مداوم اینترنت در این استان خواستار توضیحات مسئولان اداره مخابرات در این باره شده‌اند.

,

از آنجایی که در شهرهایی چون شهرستانهای مرزی پارس آباد، بیله سوار و گرمی اینترنت محدود بوده و اکثر کاربران و به ویژه ادارات از خدمات اینترنتی مخابرات استفاده می کنند اختلال در آن می تواند بسیاری از فعالیت های روزمره مردم و ادارات را دچار مشکل کند،  اما متاسفانه اینترنت شرکت مخابرات استان اردبیل و سایر شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت بنا به دلایلی از روز یکشنبه تا صبح امروز (دوشنبه) شاهد قطعی های طولانی مدت بوده که باعث رنجش خاطر کاربران شد.

,

اختلال و قطعی اینترنت که در استان اردبیل تاکنون بی سابقه بوده، امروز صبح این اختلالات رفع شده و هم اکنون در دسترس کاربران قرار گرفته است و این در حالیست که قطعی روز گذشته اینترنت در استان اردبیل، نارضایتی رسانه‌ها، به‌ویژه خبرنگاران که تمام فعالیت آنها وابسته به اینترنت بوده، را به دنبال داشته است.

,

امیدواریم با تلاش دست اندرکاران مخابرات استان اردبیل دوباره شاهد قطعی مکرر اینترنت در سطح استان نباشیم.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه