logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس شورای رقابت :

قیمت خودرو با اعلام تورم دوباره افزایش می‌یابد

قیمت خودرو با اعلام تورم دوباره افزایش می‌یابد
هنوز چند‌ماهی از افزایش قیمت خودرو نگذشته است که دوباره زمزمه افزایش قیمت خودرو در سال ٩٤ شنیده می‌شود.روز گذشته احمد نعمت‌بخش، دبیر انجمن خودروسازان، از درخواست دوباره برای افزایش قیمت خودرو خبر می‌دهد که به‌زودی به شورای رقابت ارائه خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فردا، هنوز چند‌ماهی از افزایش قیمت خودرو نگذشته است که دوباره زمزمه افزایش قیمت خودرو در سال ٩٤ شنیده می‌شود. روز گذشته احمد نعمت‌بخش، دبیر انجمن خودروسازان، از درخواست دوباره برای افزایش قیمت خودرو خبر می‌دهد که به‌زودی به شورای رقابت ارائه خواهد شد. آنگونه که ایسنا روایت کرده، او دلیل این درخواست را افزایش هزینه‌های تولید خودرو در سال جدید عنوان می‌کند. گفته اخیر نعمت‌بخش بیانگر این نکته است که همان‌طور که خودش گفته، قیمت خودرو به‌زودی با افزایش همراه خواهد شد البته در صورتی که شورای رقابت به‌عنوان تنها نهاد قیمت‌گذار در این زمینه با این درخواست خودروسازان موافقت کند.

 رضا شیوا، رئیس شورای رقابت طی گفت‌وگویی با «شرق»، گفته‌های نعمت‌بخش را تأیید کرده و می‌گوید: قیمت خودرو تا پایان فروردین‌ماه و بعد از اعلام تورم از سوی بانک‌مرکزی مجددا افزایش پیدا می‌کند. از این‌رو در صورتی که خودروسازان درخواستی برای افزایش قیمت‌ها دارند، باید منتظر باشند تا میزان تورم از سوی بانک مرکزی اعلام شود بعد از آن شورای رقابت باید بررسی و نتیجه را مشخص کند.

 شیوا همچنین معتقد است: در صورتی که شورای رقابت دستورالعمل مشخصی را برای قیمت خودرو مشخص نکند و تعیین قیمت برعهده خودروسازان یا وزارت صنعت یا... گذاشته شود هرکدام از این نهادها بنابر سلیقه خود قیمت را تعیین می‌کند و مجددا آشفتگی در بازار به وجود خواهد آمد.

رئیس شورای رقابت درخصوص درخواست خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو در سال جدید گفت: درحال‌حاضر با اعلام یک‌درصد مالیات‌بر‌ارزش‌افزوده، خودروسازان می‌توانند قیمت‌ها را بر این اساس اضافه کنند اما اگر درخواستی دارند باید منتظر اعلام تورم از سوی بانک مرکزی باشند.

رئیس شورای رقابت می‌گوید: این شورا تنها دستورالعمل قیمتی را تعیین می‌کند و نظارت بر اعمال نرخ‌ها برعهده سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان تعزیرات است، بنابراین اگر خودروسازی تخلف کند، به‌طورقطع با آن برخورد می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه