کارشناس چرم سازمان صنعت و معدن:

فرسودگی ماشین آلات، معضل اصلی صنعت چرم تبریز است/ صنعت چرم تاثیر چشمگیری بر صنعت کفش ندارد

فرسودگی ماشین آلات، معضل اصلی صنعت چرم تبریز است/ صنعت چرم تاثیر چشمگیری بر صنعت کفش ندارد
کارشناس چرم سازمان صنعت و معدن گفت: صنعت چرم، صنعت مادر است و باید سیاست های خاصی برای تقویت آن اتخاذ شود، صنعتگران در ضمینه تهیه‌ی ماشین آلات و تامین سرمایه در گردش با مشکل مواجه‌اند، اگر چاره‌ای برای حل این مشکلات اندیشیده نشود، رقبای خارجی قطعا بازار های ما را می‌گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حبیب دباغ صالحی کارشناس چرم سازمان صنعت، معدن و تجارت  استان  در گفتو‌گو با خبرنگار اقتصادی آناج در خصوص تاثیر صنعت چرم بر کیفیت کفش گفت: امروز چرم تبریز کیفیت قابل قبولی دارد و بی‌کیفیتی کفش و یا افول صنعت آن نباید فقط به صنعت چرم ربط داده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی ادامه داد: صنعت چرم هم، مانند دیگر صنایع مشکل دارد اما امروز باید بگویم که تمام مواد مورد نیاز برای فراوری چرم در داخل کشور تولید می‌شود و نیازی به خارج از کشور نداریم اگر هم مشکلی هست مربوط به دیرکرد تحویل این مواد است که اختلال زیادی در کار به وجود نمی‌آورد و تنها مشکل اصلی ما دستگاه های صنعتی است که آن هم نمی‌تواند برای کفش مشکل ساز باشد.

,

وی افزود: در بازار امروز قیمت چرم نصف شده و قیمت کفش 2 برابر! پس چطور ممکن است چرم عامل اصلی افزایش قیمت کفش و بی‌کیفیتی آن باشد؟ چرم در ماه های اخیر یا ارزان شده یا افزایش قیمت آن‌چنانی نداشته  اما کفش همین‌طور افزایش قیمت ��یدا می‌کند. کفاش ها و فروشندگان کفش هم اصلا به فکر سرمایه‌گذاری در صنعت چرم نیستند چون چرم صنعت پایه است و محصولات آن را با چک و قیمت پایین می‌خرند و جنس خود را به طور مستقیم به فروش می‌رسانند.

,

صلاحی در خصوص واردات چرم و تامین نیاز چرم کفاشان از این طریق گفت: یکسری تعرفه ها و قوانین برای واردات چرم وجود دارد. در گذشته چرم پاکستانی در بازار بسیار وافر بود اما امروز کم شده زیرا ما می‌توانیم در سطح آن ها چرم تولید کنیم اما واقعیت این است کیفیت کلی چرم ایران پایین تر از ترکیه و ایتالیا می‌باشد و این بسیار طبیعی است زیرا صنعت چرم، صنعت مادر است و باید سیاست های خاصی برای تقویت آن اتخاذ شود، صنعتگران در ضمینه تهیه‌ی ماشین آلات و تامین سرمایه در گردش با مشکل مواجه‌اند، اگر چاره‌ای برای حل این مشکلات اندیشیده نشود، رقبای خارجی قطعا بازار های ما را میگیرند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه