رئیس ستاد اقامه نماز کشور:

بیکاری مهم‌ترین عامل برای بالا رفتن سن ازدواج است/ باید تعداد محافظان قرآن را افزایش دهیم

بیکاری مهم‌ترین عامل برای بالا رفتن سن ازدواج است/ باید تعداد محافظان قرآن را افزایش دهیم
رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: باید پیروی از قرآن سرلوحه کار قرار بگیرد نه حفظ قرآن، زیرا بین حافظ قرآن و محافظ قرآن تفاوت بسیار وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر هامون، حجت الاسلام محسن قرائتی در همایش قرآن و وحدت، اقتدار اسلامی که با جمعی از مسئولان و علمای شیعه و سنی برگزار شد، اظهار داشت: پیروی به قرآن و عمل به دستورات قرآن بسیاری از مشکلات جامعه اسلامی را برطرف می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,


وی افزود: باید پیروی از قرآن سرلوحه کار قرار بگیرد نه حفظ قرآن، زیرا بین حافظ قرآن و محافظ قرآن تفاوت بسیار وجود دارد.

,
,


رییس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: نمازی که با اخلاص و خلوص نیت اقامه شود قطعا باید جلوی منکر را بگیرد و انسان‌ها را به سمت خوبی و کردار نیک و اعمال درست هدایت کند.

,
,


حجت الاسلام قرائتی بیان کرد: باید به عبادت و عمل همزمان باهم توجه کرد، اگر تنها به عبادت بپردازیم و به عمل کردن توجه نکنیم از پیشرفت باز می‌مانیم و تنها به 50 درصد دستورات قرآن عمل کرده‌ایم.

,
,


وی با اشاره به بالا آمدن سن ازدواج، بیان کرد: بیکاری مهم‌ترین عامل برای بالا رفتن سن ازدواج است.

,
,


رئیس ستاد اقامه نماز کشور افزود: اگر آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها همزمان با تعلیم علم، مهارت آموزی به دانش‌آموزان و دانشجویان را سرلوحه کار قرار دهند، قطعا آنها در هنگام فارغ‌التحصیلی بیکار نخواهند بود.
حجت الاسلام قرائتی ادامه داد: همه باید خودمان را برای ظهور حضرت امام مهدی (عج) آماده کنیم و منتظر واقعی باشیم.

,
,
,


انتهای پیام/گ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه