نماینده آستانه اشرفیه در مجلس:
کشاورزی گیلان بدون متولی است/پروژه های بزرگی در سفر هیئت دولت افتتاح می شود
دکترمحمدحسین قربانی نماینده مردم آستانه و کیاشهر در مجلس شورای اسلامی گفت:کشاورزی در گیلان بدون متولی است و اگر قاچاق بی رویه محصولات کشاورزی مدیریت و کنترل شود در حوزه اشتغال گام های بزرگی برداشته خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از «لاهیجان» ،محمدحسین قربانی نماینده مردم آستانه اشرفیه در گفتگو با خبرنگار «لاهیجان»، با اشاره به سفر هیئت دولت به همراه دکتر حسن روحانی رئیس جمهور به استان گیلان با بیان اینکه این اولین سفر دولت در سال ۹۴ است که به استان گیلان خواهد بود گفت:در جلسات متعددی که مجمع نمایندگان به همراه استاندار با مجموعه دولت برگزار کردند ،تصمیمات خوبی برای مردم گیلان گرفته شد و بسیار امیدواریم این سفر منبع خیرات و برکات برای مردم گیلان باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,وی با بیان اینکه مجمع نمایندگان هم قول و همزبان از هیئت دولت خواستند که یک یادگاری برای مردم گیلان داشته باشند افزود:به عنوان مثال دولت های گذشته راه آهن قزوین به رشت و یا بزرگراه قزوین-رشت را کلنگ زدند و درخواست ما در این سفر این بوده که راه آهن رشت- قائمشهر مصوب شود که مورد توافق قرار گرفت.
,دکتر قربانی با اشاره به یازده سد لاستیکی در گیلان با بیان اینکه برای هرسد لاستیکی ۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شد افزود:احداث سدهای لاستیکی در سال ۹۴ شروع می شود و برخی از این سدها نیز آماده بهره برداری خواهند شد.
,نماینده مردم آستانه اشرفیه و کیاشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در گیلان در بحث خدمات رسانی آب ،برق و گاز از شاخص های توسعه کشوری پایین تر است افزود:قرار براین شد که به توسعه های روستایی توجه ویژه ای شود و قول های مساعدی هم در این زمینه داده شد.
,وی با بیان اینکه تحول در حوزه کشاورزی مورد تاکید نمایندگان است با بیان اینکه حدود ۵۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی گیلان در مدت زمان سه سال در دستور کار برای تجهیز و نوسازی قرار دارد افزود:از این مقدار ۱۰ هزار هکتار آن در سال جاری در دستور کار برای تجهیز قرار گرفته که کار بسیار بزرگی است.
,قربانی همچنین افزود: توجه ویژه به بحث اشتغال،صنعت،معوقات کارگاه های تولیدی و صنعتی نیز مورد توجه بود که دولت قول مساعد را داد.
,قربانی با بیان اینکه پروژه ویژه آب شهر هم برای شهرهای آستانه اشرفیه،کیاشهر،سیاهکل و لاهیجان مورد توجه بوده که در ردیف بودجه حدود ۶ میلیارد تومان بودجه داشته افزود:علاوه بر این بودجه ۱۲ میلیارد نیز بر آن افزوده کردیم تا منبع آب شهر کیاشهر ،آستانه ،سیاهکل و رینگ آب رسانی دور این۴ شهر با بودجه ۱۸ میلیاردی تکمیل شود.
,نماینده مردم آستانه با اشاره به معضل بیکاری دراستان با بیان اینکه کارگاه های تولیدی گیلان با ۲۵ درصد ظرفیت در حال کار و فعالیت هستند افزود:اگر مباحث سرمایه در گردش،معوقات و موافقت های اصولی برای سرمایه گذاران بخش خصوصی برطرف شود فکر می کنم شاهد تحولی در حوزه اشتغال گیلان خواهیم بود.
,وی در ادامه با بیان اینکه در حوزه کشاورزی اگر زیرساخت ها مناسب فراهم شود و کشاورزی برای مردم مقرون به صرفه شود می توان به پیشرفت آن کمک های زیادی کرد افزود:چند برابر شدن قیمت سموم،کودشیمیایی،هزینه کارگر ،آب بها و ارزش افزوده که از تولید برنج به دست می آید همه این موارد باعث می شود کشاورزی برای کشاورز مقرون به صرفه نباشد.
,وی با بیان اینکه کشاورزی در گیلان بدون متولی است افزود:از طرف دیگر قاچاق بی رویه محصولات کشاورزی اگر مدیریت شود،در حوزه اشتغال گام های بزرگی برداشته خواهد شد.
,قربانی با اشاره به اینکه در گذشته خصوصی سازی در گیلان به صورت خانوادگی بوده و باید توجه ویژه به این بخش شود افزود:این که کشور دچار بحران اقتصادی است واقعیت انکار ناپذیری است اما مردم گیلان بیشتر از دیگر استان ها از این بحران متضرر شده اند.
,وی با اشاره به جوانان تحصیل کرده در استان گیلان با بیان اینکه جوانان ما از این موضوع رنج می برندگفت:طبق آمار دولت ۴۷ درصد از جوانان تحصیل کرده دانشگاهی گیلان بیکار هستند و این انرژی نیروی جوان و خلاق گرفته هرز می رود.
,قربانی در پایان اظهار امیدواری کرد که سفر هیئت دولت به استان گیلان برای محرومیت زدایی هایی این استان سرسبز دارای نکات مثبت و قابل توجه ای باشد.
,
ارسال دیدگاه