امام جمعه اهل سنت زاهدان:
اسرائیل و آمریکا حامی جنگ های بین مسلمانان/ نخستین ضرر ناامنیها متوجه مردم استان است
امام جمعه اهل سنت زاهدان افزود: دلیل حمایت اسرائیل و آمریکا از این حملات وجود منفعت آنها دراین تجاوزات است؛ سایر مسلمین وظیفه دارند در برابر مجروحان و کشته های یمنی و همچنین هر جا مسلمانی و انسانی احتیاج به کمک دارد حمایت کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی با اشاره به تضعیف مسلمین در جنگ های داخلی در گفتگو با سنت نیوز،اظهار داشت: همه این تجاوزات و کشتار به نفع دشمنان اسلام و به نفع کسانی است که میخواهند از این مسائل بهره برداری کنند، بر کشورهای اسلامی مسلط شوند و فرهنگ خود را بر امت اسلامی مسلط کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سنت نیوز،,امام جمعه اهل سنت زاهدان در واکنش به حمایت اسرائیل و آمریکا از عربستان در تجاوز به یمن افزود: دلیل حمایت اسرائیل و آمریکا از این حملات وجود منفعت آنها دراین تجاوزات است؛ سایر مسلمین وظیفه دارند در برابر مجروحان و کشته های یمنی و همچنین هر جا مسلمانی و انسانی احتیاج به کمک دارد حمایت کنند.
,وی همچنین در خصوص ناامنی های استان تصریح کرد: بیشترین ضرر را در ناامنیهای منطقه مردم استان میبینند؛ الحمدلله در منطقه آرامش موجود است، منطقه در حال توسعه است نظام و دولت به منطقه توجه خاص دارند.
,امام جمعه اهل سنت زاهدان افزود: کسانی که دست به خشونت میزنند و جنایت میکنند بیشترین ضرر را به منطقه بر میگردانند، این افراد باید بر سر عقل بیایند و فکر کنند تا دست از این کارها بردارند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه