جهت برخورد با صنایع آلاینده هوا :
دو واحد تولید شن و ماسه در شهرستان دشتستان از توابع استان بوشهر پلمپ شد
در ادامه ی روند برخورد با صنایع آلاینده هوا در شهرستان دشتستان از توابع استان بوشهر، دو واحد تولید شن و ماسه پلمپ شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "سپاس"، حسین دلشب اظهار داشت: طی یک ماه گذشته دو واحد تولید شن و ماسه در شهرستان دشتستان توقیف و تا رفع آلایندگی پلمپ گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "سپاس"، حسین دلشب اظهار داشت: طی یک ماه گذشته دو واحد تولید شن و ماسه در شهرستان دشتستان توقیف و تا رفع آلایندگی پلمپ گردید., "سپاس"، ,مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود : اخطاریه های متعددی درخصوص رفع آلایندگی توسط این صنایع صادر شده بود که متاسفانه با بی توجهی صاحبان صنایع مذکور و عدم رفع آلایندگی، این اداره ناگزیر به اخذ حکم قضایی جهت جلوگیری از فعالیت این واحدهای تولیدی شد.
, مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود : اخطاریه های متعددی درخصوص رفع آلایندگی توسط این صنایع صادر شده بود که متاسفانه با بی توجهی صاحبان صنایع مذکور و عدم رفع آلایندگی، این اداره ناگزیر به اخذ حکم قضایی جهت جلوگیری از فعالیت این واحدهای تولیدی شد.,دکتر دلشب با تاکید بر این موضوع که سلامتی عمومی مردم برای اداره محیط زیست از اولویت فوق العاده ای برخوردار است بیان کرد: عدم نصب سیستم کاهنده غبار، معیوب بودن دستگاه ها، عدم محوطه سازی جهت جلوگیری از انتشار گردوخاک ، کمبود و یا عدم وجود فضای سبز کافی از عواملی است که باعث تعطیلی این صنایع شده و تنها درصورت رفع این مشکلات فک پلمپ خواهند گردید.
, دکتر دلشب با تاکید بر این موضوع که سلامتی عمومی مردم برای اداره محیط زیست از اولویت فوق العاده ای برخوردار است بیان کرد: عدم نصب سیستم کاهنده غبار، معیوب بودن دستگاه ها، عدم محوطه سازی جهت جلوگیری از انتشار گردوخاک ، کمبود و یا عدم وجود فضای سبز کافی از عواملی است که باعث تعطیلی این صنایع شده و تنها درصورت رفع این مشکلات فک پلمپ خواهند گردید.,وی از صاحبان اینگونه صنایع خواست با احترام به مسایل بهداشت عمومی نسبت به تعهدات زیست محیطی خود در قبال جامعه پای بند باشند.
, وی از صاحبان اینگونه صنایع خواست با احترام به مسایل بهداشت عمومی نسبت به تعهدات زیست محیطی خود در قبال جامعه پای بند باشند.]
ارسال دیدگاه