فرماندار شهرستان خلیل آباد:
دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان خلیل آباد بزودی راه اندازی می شود
فرماندار شهرستان خلیل آباد گفت: با پیگیریهای صورت گرفته بزودی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان خلیل آباد راه اندازی می شود و به احتمال قوی از مهرماه سال جاری پذیرش دانشجو خواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از یار خراسانی، علی اصغر مرادزاده در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در آخرین روزهای سال 93 توجه به فرهنگ و آموزش در دستور کار مسئولان شهرستان قرار گرفت و با رایزنی هایی که با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر صورت گرفت؛ مقرر شد که شعبه ای از دانشگاه واحد کاشمر در شهرستان خلیل آباد راه اندازی شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی در ادامه گفت: مساعدت و همکاری مردم و مسوولان خلیل آباد باعث شد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با راه اندازی شعبه ای در شهر خلیل آباد موافقت به عمل آورد و به احتمال قوی از مهرماه سال جاری پذیرش دانشجو خواهد داشت.
,امام جمعه شهرستان خلیل آباد نیز در اینباره گفت: علی رغم اینکه تلاشهای فراوانی در تشکیل حوزه علمیه و دانشگاه در شهرستان صورت گرفته است و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر اساس آموزه های دینی به این بخش تاثیرگذار نگاه ویژه ای دارد ولی این شهرستان از این نعمت بهره مند نشده است.
,حجت الاسلام ناهیدی در ادامه گفت: مردم شریف خلیل آباد چه در دوران دفاع مقدس و چه در دوران انقلاب پیش قدم بوده اند و شهدای این شهرستان هم سند این رشادتها هستند .
,وی در ادامه تاکید کرد: بنابراین اگر برای اولین بار در تاریخ بعد از انقلاب یک حرکت فرهنگی در راه اندازی شعبه ای از دانشگاه آزاد در خلیل آباد صورت گیرد یک قدم مبارک و عیدی مردم است و خلیل آباد به شدت نیازمند این حرکت علمی و فرهنگی هستیم.
,جعفری ، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در این باره اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با کمک حضرت امام خمینی (ره) متولد شد و امروز به یکی از بزرگترین دانشگاه های جهان تبدیل شده است.
,وی در ادامه گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی در کشور مردم به آموزش عالی دست پیدا کرده اند و ما مصمم هستیم در شهرستان خلیل آباد شعبه ای از دانشگاه آزاد اسلامی را راه اندازی کنیم و باید مردم و مسئولین شهرستان ما را در این موضوع همراهی و کمک کنند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه