از مادران و همسران شهدای شهرستان فیروزکوه تجلیل شد
در ششمین روز از هفته زن در آیینی با حضور امام جمعه و فرماندار شهرستان فیروزکوه، از مادران و همسران شهدای شهرستان فیروزکوه تجلیل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیمه نیوز، در ششمین روز از هفته زن در آیینی باشکوه مراسم گرامیداشت روز مادر و همچنین نکوداشت سالروز وفات بانو خدیجه ثقفی همسر مکرمه حضرت امام خمینی(ره)، با حضور امام جمعه و فرماندار شهرستان فیروزکوه در دفتر نماینده ولی فقیه در شهرستان، از مادران و همسران شهدای شهرستان فیروزکوه با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,در ابتدای این مراسم، حبیب الله امیری رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ضمن عرض خیرمقدم به حضار و مسئولان، اظهارکرد: مادران و همسران شهدا همانهایی بودند که در بحبوبه انقلاب اسلامی و سال های حماسه ساز دفاع مقدس شرایط زمانه را درک کردند و به یاری علی زمان شتافتند.
,وی گفت: امروز نیز بهترین و قویترین مدافعان حریم ولایت و رهبری، همین مادران و همسران شهدا هستند که باید همواره گرامی داشته شوند.
,در ادامه حجت الاسلام والمسلمین عبدالله اسماعیلی امام جمعه شهرستان فیروزکوه افزود: شهدای بزرگوار به مثابه چاه خروشانی هستند که همواره درخت تنومند انقلاب و حاکمیت نظام اسلامی را آبیاری کرده و می کنند.
,وی با بیان اینکه شهدا آیه های کتاب مستحکم انقلاب اسلامی اند، خاطرنشان کرد: مادران و همسران شهدا نیز به عنوان متولیان اصلی آرمان های شهدا، رسالت شعله ور نگه داشتن تلالو نور انقلاب را بر عهده دارند.
,همچنین ابوالقاسم مهری فرماندار شهرستان فیروزکوه در این مراسم بیان داشت: زبان آدمی از وصف شهدا و صبر و تحمل والای مادران و همسران و والدین شهدا قاصر است.
,وی تاکید کرد: در دهه چهارم انقلاب اسلامی موسوم به دهه پیشرفت توأم با عدالت، آحاد مردم و مسؤولان نظام در تلاشند تا راه پر بهجت انقلاب را با همت والای خود ادامه داده و پیروان خوبی برای شهدا و امام شهدا باشند.
,این مراسم با اهدای لوح تقدیر به همسران و مادران شهدا ادامه یافت.
,شهردار فیروزکوه و سرپرست اداره تبلیغات اسلامی دیگر مسئولان حاضر در این مراسم بودند.
,شهرستان فیروزکوه دارای ۴۸۶ شهید دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و همچنین دو شهید گمنام مدفون در دانشگاه آزاد اسلامی این شهر است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه