چهارمین جلسه هم اندیشی « اقتصاد مقاومتی در حوزه پولی و بانکی» در کرمان برگزار می شود
جلسه هم اندیشی « اقتصاد مقاومتی در حوزه پولی و بانکی» با دستور کار بررسی آثار و پیامدهای مذاکرات سوئیس بر عملکرد بانک ها در استان کرمان برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بوتیا ؛ حمید شیخ اسدی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان از برگزاری چهارمین جلسه هم اندیشی با عنوان «اقتصاد مقاومتی در حوزه پولی و بانکی» در کرمان خبر
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی بوتیا,
داد.
وی با اشاره به اینکه جلسات هم اندیشی در راستای پیشبرد مسائل اقتصادی استان و با حضور مدیران اقتصادی برگزار شده و بسیار ضروری است، گفت: در این جلسات مدیران دستگاه های اقتصادی استان، مدیران عامل بانک ها و موسسات مالی و اعتباری استان حضور دارند که نظرات و دیدگاه های خود را در راستای توسعه اقتصادی استان مطرح کرده و از نقطه نظرات صاحب نظران بهره مند می شوند.
,
شیخ اسدی با بیان اینکه چهارمین جلسه هم اندیشی با عنوان «اقتصاد مقاومتی در حوزه پولی و بانکی» با حضور دکتر پورابراهیمی، نائب رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس و عضو ناظر مجلس بر شورای پول و اعتبار کشور برگزار می شود.
,
,
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان افزود: دستور کار این جلسه اقتصاد مقاومتی و بررسی آثار و پیامدهای مذاکرات سوئیس بر عملکرد نظام بانکی کشور و بویژه بانک ها در استان کرمان است.
,
وی با اشاره به اینکه این جلسه ساعت ۱۰ صبح روز پنجشنبه ۲۷ فروردین به میزبانی بانک تجارت کرمان برگزار می شود، خاطر نشان کرد: در این جلسه مدیریت بانک تجارت استان گزارشی از عملکرد این بانک در استان را ارائه می کند.
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه