logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با حضور معاون امنیتی وزارت کشور؛

اجلاس مشترک امنیتی ایران و پاکستان در اسلام آباد برگزار شد

اجلاس مشترک امنیتی ایران و پاکستان در اسلام آباد برگزار شد
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان از برگزاری اجلاس مشترک امنیتی ایران و پاکستان در اسلام آباد با حضور معاون امنیتی وزارت کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر هامون، علی اصغر میرشکاری معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان به تسنیم از برگزاری اجلاس مشترک امنیتی ایران و پاکستان به ریاست دکتر ذوالفقاری معاون امنیتی وزارت کشور در اسلام آباد خبر دادو اظهار داشت: در این نشست مسائل مشترک امنیتی دو کشور از قبیل مقابله با تروریست، تقویت اقدامات امنیتی در مرزها، پیگیری توافقات اجلاسهای گذشته و نحوه تعاملات بیشتر مرزبانان دو کشور و موضوعات دیگر امنیتی مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.
وی بیان کرد: معاون امنیتی انتظامی استانداری و سردار رهام بخش حبیبی فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان و شماری دیگر از مسوولان این هیات را همراهی می کنند.

معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با وجود مرزهای طولانی ایران با کشور پاکستان و فرصت های طلایی موجود در مرزها از قبیل مرزهای رسمی، بازارچه های مرزی، مراودات مشترک مردمان دوسوی مرزها و غیره اراده دو کشور را برای مقابله با هر گونه شیطنت دشمنان و بیگانگان مصمم کرده است.

میرشکاری اظهار امیدواری کرد که با همکاری دولت پاکستان اقدامات جدی و قاطع قانونی با تروریستها و اشرار و مخلان امنیت که برای مردم مرزنشین و مناطق مرزی دو کشور مشکل ایجاد می کنند، انجام شود.

عضو هیات امنیتی اعزامی ایران به پاکستان گفت: امید است با تعامل بیشتر مرزبانان، برقراری گشت های همزمان و همکاری نزدیک مرزبانان دو کشور ایران و پاکستان ریشه ناامنی ها در منطقه خشکانده شود.

انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه