در یادواره شهید سوداگر:
هشت سال دفاع مقدس ملت ایران را در برابر آمریکا تسلیم ناپذیر کرد/ دانشگاه های دولتی در نشر واحدهای تحصیلی دفاع مقدس عقب مانده اند
فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج) گفت: با هشت سال دقاع مقدس و ایستادگی ملت ایران، آمریکا اعتراف به تسلیم ناپذیربودن این ملت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از اهوازنیوز، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) در یادواره شهید حاج احمدسوداگر که صبح امروز در سالن امام خامنه ای مجتمع فجر برگزار شد، با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری ( گرامیداشت یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست )، گفت: شهدای والامقام کشور ایران همچون شهید علی هاشمی، علم الهدی، جهان آرا، اسکندری و ده ها فرمانده دلاور در کنار فرماندهان ارتش همچون شهید صیاد شیرازی توانستند با تفکری انقلابی و دست خالی هشت سال دفاع مقدس و استقامت را آن گونه که مردم انتظار داشتند به رخ دشمنان بکشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهوازنیوز,سردار حسن شاهوارپور ادامه داد: امروز بزرگترین مستکبر جهان یعنی آمریکا می گوید ما با ملتی روبرو هستیم که در هشت سال جنگ مقاومت کردند، تسلیم چنین ملتی کار آسانی نیست؛ و همین استقامت آن ها را پای میز مذاکره ۱+۵ کشاند.
,وی خاطرنشان کرد: شهدایی که امروز در دفاع از حرم دلاورمردانه جنگیدند با تأسی از شهدای دفاع مقدس پا به عرصه نبرد گذاشتند.
,

, فرمانده سپاه ولی عصر(عج) خوزستان تصریح کرد: شهید سوداگر یکی از گنج هایی بود که واقعا گمنام بود. وی از همان ابتدا به عنوان یک پاسدار تکلیف گرا خود را به نظام انقلاب اسلامی معرفی کرد و امروز باید به نسل جوان معرفی شود تا الگو بگیرند.
,در ادامه مراسم، امام جمعه موقت اهواز با برشمردن شهید حاج احمد سوداگر به عنوان یکی از افتخارات دزفول، تهران و خوزستان اظهارداشت: شهید سوداگر از جمله فرمانده هان استثنایی محسوب می شد که علاوه بر فرماندهی، از تئوریسین ها و نظریه پردازهای جنگ نیز بود.
,

, حجت الاسلام حسن زاده افزود: حاج احمد در اخلاق هم فرماندهی داشت و در تواضع و فروتنی پیش دستی می کرد.
,وی با بیان این که شهید سوداگر تلاش زیادی در انتقال ارزش های دوران دفاع مقدس به نسل های بعد داشت، عنوان کرد: تشکیل پژوهش گاه علوم و معارف دفاع مقدس از جمله اقدامات مهم ثبت شده در کارنامه پرافتخار این شهید استثنایی است.
,امام جمعه موقت اهواز ادامه داد: امروز دو واحد درسی در خصوص شناساندن دفاع مقدس در دانشگاه های آزاد اسلامی تدریس می شود که این مقوله متأسفانه در تمام ادوار وارد دانشگاه های دولتی نشد.
,انتهای پیام/گ
,]
ارسال دیدگاه