با موضوع تازه های چشم پزشکی اطفال و استرابیسم
آغاز به کار بیست وسومین سمینار سالیانه گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شیراز
بیست و سومین سمینار سالیانه گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شیراز با موضوع تازه های چشم پزشکی اطفال و استرابیسم در شیراز با حضور دکتر خدادوست ئر مجتمع ولایت کار خود را آغاز کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از موج ما، دکتر محمدرضا طالب نژاد دبیر علمی بیست و سومین سمینار سالیانه گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مراسم افتتاحیه این همایش به بیان اهداف برگزاری و دلایل طرح ریزی مبحث چشم پزشکی اطفال و استرابیسم برای بیست و سومین دوره از این سمینار علمی پرداخت
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , به نقل از , موج ما, ، , دکتر محمدرضا طالب نژاد دبیر علمی بیست و سومین سمینار سالیانه گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مراسم افتتاحیه این همایش به بیان اهداف برگزاری و دلایل طرح ریزی مبحث چشم پزشکی اطفال و استرابیسم برای بیست و سومین دوره از این سمینار علمی پرداخت,
به گفته طاب نژاد: نخستین روز از این سمینار، در سه پنل علمی به ریاست دکتر محمدحسین روزیطلب و دکتر محمدحسین رازقی نژاد، پنل دوم را دکتر حسین موحدان و دکتر حمیدرضا جهادی حسینی و پنل سوم را نیز دکتر محسن فروردین و دکتر حسین اشرف بر عهده دارند.
,
وی ادامه داد: دومین روز از سمینار نیز در دو نوبت صبح و عصر و چهار پنل علمی برگزار می شود که ریاست پنل نخستین صبح بر عهده دکتر ضیاالدین یزدیان و دکتر مجید فروردین، دومین پنل صبح بر عهده دکتر محمدرضا اکبری و دکتر رامین صلواتی خواهد بود، همچنین پنل نخست عصر به ریاست دکتر ناصر اوجی و دکتر مصطفی سلطان سنجری و پنل دوم این نوبت نیز به ریاست دکتر احمد عامری و دکتر علی اکبر صابرمقدم برگزار می شود.
,
این فلوشیپ چشم پزشکی اطفال افزود: روز پایانی سمینار نیز تا ظهر به صورت همزمان در دو تالار ابوریحان و رازی در مجتمع ولایت ادامه می یابد که روسای پنل نخست سالن ابوریحان دکتر عباس عطارزاده و دکتر ژاله رجوی و روسای پنل دوم نیز دکتر محمود نجابت و دکتر محمداعتضاد رضوی هستند.
,
به گزارش موج ما، سمینار تازه های چشم پزشکی اطفال و استرابیسم، توسط گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مرکز تحقیقات چشم پزشکی پوستچی برگزار می شود و علاوه بر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، گروه فوق تخصصی چشم پزشکی اطفال و استرابیسم انجمن چشم پزشکی ایران نیز در برگزاری این سمینار مشارکت داشته اند.
,
علاوه بر اساتید و متخصصان چشم پزشکی، اپتومتریست ها نیز دیگر شرکت کنندگان در این سمینار هستند که به مدت سه روز، تازه ها، آخرین دستاوردها و مقالات مرتبط با چشم پزشکی کودکان را با یکدیگر به اشتراک خواهند گذاشت.
,
انتهای پیام./ص
,
ارسال دیدگاه