نایب رییس هیات ووشوی کرمانشاه خبر داد؛
حضور 22 ووشو کار کرمانشاهی در اردوهای مختلف تیم ملی کشور / وجود دو هزار ووشوکار بیمه شده ورزشی در استان
نایب رییس هیات ووشوی استان کرمانشاه از حضور 22 ووشوکار کرمانشاهی در اردوهای مختلف تیم ملی در سال جدید خبر داد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، زهرا الوندی نایب رییس هیات ووشوی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مرصاد اسپرت با اعلام این خبر گفت : برای اولین بار از سوی فدراسیون ووشوی کشور از 22 ووشوکار کرمانشاهی به اردوهای تیم ملی در 3 رده سنی نوجوانان ؛ جوانان و بزرگسالان دعوت به عمل آمده است که از این تعداد 15 ووشوکار در بخش بانوان و 7 ووشوکار در بخش آقایان می باشد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد اسپرت,وی از برگزاری اولین اردوی تیم ملی بانوان در دو رده سنی نوجوانان و جوانان خبر داد و گفت : این اردو از فردا در آکادمی ووشو تهران شروع خواهد شد همچنین اولین اردوی تیم ملی بزرگسالان نیز از اواسط اردیبهشت ماه آغاز می شود .
,نایب رییس هیات ووشو استان یادآوری کرد : تیم ووشو جوانان پس از گذراندن تمرینات لازم در این اردوی برگزار شده خود را برای حضور موفق در مسابقات آسیایی چین آماده می کنند . گفتنی است که تیم بزرگسالان نیز آمادگی های لازم را برای حضور در مسابقات آبان ماه اندونزی کسب می کنند .
,الوندی در پایان گفت : در حال حاضر هیات ووشو کرمانشاه دو هزار ووشوکار بیمه شده ورزشی دارد که اینخود جای خرسندی دارد .
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه