به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری "شازند ما"، ابوالحسن خزائی پور دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان شازند گفت: در ایام دهه فجر در بخش قره کهریز، عده ای از روحانیون تحت عنوان موسسه تبلیغی جهادی مصباح الهدی که خلاقیت های خوبی در زمینه نماز و امور فرهنگی دارند دعوت شدند و برنامه های بسیار خوبی را در حوزه های مختلف فرهنگی اجرا کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,,

, ,
وی اظهار کرد: به طور مثال از برنامه های این گروه این است که در پارک ها اقدام به برپایی نمایشگاه، غرفه، ایستگاه نقاشی، ایستگاه نماز، پرسش و پاسخ و... می کنند که بسیار جذاب و عامه پسند است.
,
دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان شازند افزود: طی جلسه برگزار شده با حضور حجت الاسلام علی رودبارانی رئیس ستاد اقامه نماز استان مرکزی و حجت الاسلام احدی رئیس موسسه مصباح الهدی مقرر شد بعد از برآورد هزینه ها این گروه مجدداً سفری به شهرستان شازند داشته باشند.
,
خزائی پور تصریح کرد: عمق کار را در هفته فرهنگی شهرستان که از 23 تا 29 خرداد ماه است خواهیم داشت که این گروه در هر بخش از شهرستان برنامه ای داشته باشند.
,
وی خاطر نشان کرد: جدا از هفته فرهنگی مقرر شد یک تقویم فرهنگی تهیه شود که تا پایان شهریورماه در مکان های تفریحی و عمومی شهرستان، این گروه حضور پیدا کرده و فعالیت داشته باشند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه