معاون برنامه ریزی توسعه و اشتغال استاندار گلستان عنوان کرد:
رخنه نگاه "ما نمی توانیم" در گلستان/ برخی گمان می کنند استان توان اجرای پروژه های مهم را ندارد
معاون برنامه ریزی توسعه و اشتغال استاندار گلستان با بیان اینکه با معضل نگاه منفی "ما نمی توانیم" در مدیران و حتی سرمایه گذاران استان مواجه هستیم، گفت: هنوز بسیاری به این باور نرسیده اند که استان نیز توانایی اجرای پروژه های مهم را دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین نامه؛ علی مرگدری در اولین جلسه شورای اداری سال 94 شهرستان علی آبادکتول با اشاره به اینکه تنها کمتر از 3 درصد منابع استان مدیریت شده، بیان کرد: هنوز بسیاری به این باور نرسیده اند که استان نیز توانایی اجرای پروژه های مهم را داراست و همین نگاه باعث شده مردم از عملکرد ما راضی نباشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین نامه,وی با بیان این تعبیر که آنقدر خمیرمان را شل گرفته ایم که هرکس به آن مشت بزند، آخ هم نمی گوید، افزود: لازم است همه ما با عزمی جدی از حالت بی تفاوتی خارج شده و ید واحدی شویم تا بتوانیم به رشد و توسعه استان کمک کنیم.
,مرگدری با بیان اینکه هم اکنون اقتصاد ما بانک محور و بانک هایمان نیز با توجه به معوقات در آستانه ورشکستی قرار دارند، تاکید کرد: استفاده بهینه از منابع در بخش نیروی انسانی، ظرفیت ها، امکانات و تجهیزات و باور اینکه ما می توانیم می تواند زمینه رشد و توسعه استان را فراهم کند.
,وی با انتقاد از وضعیت سیستم اداری استان گفت: مردم از عملکرد اداری ما راضی نیستند چرا که نگاهمان به حوزه سرمایه گذاری، خردورزی جمعی و نحوه برخورد با ارباب رجوع خوب نبوده است. مدیران خدمتگذار مردمند و لازم است برای اصلاح وضع موجود در سیستم اداری خود تغییرات مثبت ایجاد کنند.
,معاون برنامه ریزی توسعه و اشتغال استاندار گلستان در ادامه با اشاره به شعار سال گفت: برداشت شخصی من این است که منظور مقام معظم رهبری از عنوان "دولت و ملت؛ هم دلی و هم زبانی" این بوده که در جهت درک و فهم مشترک تلاش کنیم و دولت و ملت راه حل هایی را برای برون رفتن از وضع موجود و رسیدن به رشد تعیین کنند.
,مرگدری با بیان اینکه حضور پیوسته و گسترده مردم در صحنه نشان داده که در حوزه سیاسی و اجتماعی این درک مشترک وجود داشته است، افزود: تاکیدات مقام معظم رهبری در 5 سال اخیر بر موضوعات اقتصادی نشان می دهد هنوز نتوانسته ایم در این حوزه به درک و فهم درستی برسیم که باید برای رسیدن به این امر نیز تلاش کنیم.
,انتهای پیام/ پ
]
ارسال دیدگاه