معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

بیمارستان های استان تا پایان سال ۹۴ تجهیز می شوند/۴۰۰ میلیارد اعتبار برای خرید تجهیزات روز پزشکی

بیمارستان های استان تا پایان سال ۹۴ تجهیز می شوند/۴۰۰ میلیارد اعتبار برای خرید تجهیزات روز پزشکی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: دومین دستگاه رادیوتراپی به منظور درمان بیماران سرطانی در بیمارستان امام رضا(ع) نصب می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،قباد محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار مغرب اظهار داشت: امسال پروسه خرید دومین دستگاه رادیوتراپی شروع شده و امید می رود تا پایان سال جاری در بیمارستان امام رضا (ع) نصب شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مغرب,

وی افزود : پیشرفته ترین دستگاه ها ام آر آی استان در بیمارستان فارابی کرمانشاه نصب و راه اندازی خواهد شد.

,

 

,

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص تجهیز بیمارستان امام خمینی (ره) نیز اظهار داشت: بیمارستان امام خمینی (ع) حدود ۴ سال است که دستگاه سی تی اسکن ندارد و این دستگاه خراب شده و بلااستفاده می باشد که برای خرید دستگاه سی تی اسکن تامین اعتبار شده و در دستور خرید قرار دارد.

,

 

,

محمدی همچنین گفت: امیدوار هستیم که دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام رضا (ع) تا آخر امسال راه اندازی شود و به بهره برداری برسد و بتواند خدمات به بیماران ارائه نماید.

,

 

,

وی خاطر نشان کرد: برای خرید دستگاه ها مبلغی حدود ۴۰۰ میلیارد ریال از محل در آمد حاصل از هدفمندی یارانه ها و طرح تحول نظام سلامت هزینه خواهد شد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه