دولت خون مردم را به شیشه گرفته است/ قشر آسیب پذیر، قربانیان افزایش آزادسازی قیمت نان
زمزمه هایی از افزایش قیمت نان و حذف یارانه ها در تیرماه به گوش می رسد که مهمترین پیامد آن فشار مضاعف بر قشر آسیب پذیر خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز؛ هنوز چند ماهی از افزایش قیمت نان در ارومیه و آذربایجان غربی نگذشته است که زمزمه هایی از افزایش قیمت آن در تیرماه و حذف یارانه آن شنیده می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز؛ ,زمزمه هایی که شاید در قشر مرفه و زندگانی آنها تأثیری نداشته باشد اما برای فقرا و قشر آسیب پذیر کمرشکن خواهد بود چون یکی از ملزومات سفره آنهاست.
,این درحالی است که دولت هنوز اقدامی جدی و عملی برای حذف یارانه ثروتمندان انجام نداده و شاید از این طریق می خواهد مانع ریزش آراء طرفداران خود در انتخابات اسفندماه امسال شود و به نوعی به آراء دهکهای ثروتمند جامعه نیز دل خوش کرده است.
,هنوز سناریوی دولت برای کم و کیف و میزان افزایش قیمت نان مشخص نیست، اما پیش بینی هایی مبنی بر افزایش حداکثری قیمت یا همان آزادسازی کامل قیمتها و حذف یارانه ها به گوش می رسد.
,مسئله ای قابل تأمل در افزایش قیمتها در آذربایجان غربی این است که چند ماه پیش قیمت آن به طور سرسام آوری افزایش یافته است و حال باید دید که آیا مجدداً افزایش قیمتها را شاهد خواهیم بود یا نه و آیا شهروندان این استان از این به بعد 4-5 ماه یکبار شاهد به اصطلاح آزادسازی قیمتها خواهند بود و یا این پایان کار است؟
,افزایش قیمت نان فشار مضاعفی بر قشر آسیب پذیر وارد می کند
, افزایش قیمت نان فشار مضاعفی بر قشر آسیب پذیر وارد می کند, افزایش قیمت نان فشار مضاعفی بر قشر آسیب پذیر وارد می کند,نماینده مردم ارومیه و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره احتمال حذف یارانه نان و افزایش قیمتها در ماههای آینده گفت: نان از ملزومات سفره فقیران است.
,قاضی پور با بی تأثیر بودن افزایش قیمت نان و حذف یارانه بر ثروتمندان اظهار کرد: فشار مضاعفی بر قشر آسیب پذیر جامعه مانند کشاورزان و کارگران خواهد آورد.
,وی در پاسخ به سوال اروم نیوز مبنی بر اینکه قیمتها از چه زمانی افزایش می یابند با بیان اینکه، این دولت خون مردم را به شیشه گرفته، افزود: افزایش قیمتها را در ارومیه شاهد بوده ایم به طوری که نان روغنی 500 تومانی الان در ارومیه یکهزار تومان به فروش می رسد.
,قاضی پور در پایان سخنانش همچنین اشاره ای به دریاچه ارومیه کرده و خاطرنشان کرد: در صداوسیما مسئولان با انتشار اخبار کذب ، مدعی هستند که آب دریاچه ارومیه 50 سانتی متر افزایش یافته است اما در عمل تنها یک سانتی متر افزایش را شاهد بوده ایم.
,نان حداقل 20 درصد گران خواهد شد
, نان حداقل 20 درصد گران خواهد شد, نان حداقل 20 درصد گران خواهد شد,رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت آذربایجان غربی در مصاحبه با اروم نیوز گفت: قیمت نان به صورت تدریجی متعادل خواهد شد و امسال حداقل 20 درصد آزادسازی قیمت نان را شاهد خواهیم بود.
,اسکندرزاده با بیان اینکه پس از طرح آزادسازی قیمت نان، آرد با قیمت تمام شده در اختیار نانوایان قرار می گیرد،اظهار کرد: در آذربایجان غربی از سال گذشته ما این کار را شروع کرده و در نانهایی مانند سنگک ، نان روغنی، نانهای حجیم و نیمه حجیم عملا شاهد آزادسازی قیمتها بوده ایم و با قیمت تمام شده عرضه می شوند.
,وی ضمن اشاره به اینکه تاکنون مقدار افزایش قیمت نان مشخص نشده است، اظهار کرد: در زمان آزادسازی قیمت نان این مهم محاسبه و اعمال خواهد شد.
]
ارسال دیدگاه