logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی:

کمیته امداد استان مرکزی رتبه اول اشتغال زایی کشور را دارد

کمیته امداد استان مرکزی رتبه اول اشتغال زایی کشور را دارد
استان مرکزی در 3 سال گذشته در بحث اشتغال زایی و خودکفایی رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده و در همین راستا امروز با ایجاد بیش از 5 هزار شغل توانسته است افراد زیادی را از حمایت کمیته امداد خارج و به خودکفایی برساند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرخبر، محمدمهدی ناصری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی صبح امروز با ائمه جمعه شهرهای شهرستان زرندیه دیدار کرد.

در این جلسه که با حضور ائمه جمعه و رئیس کمیته امداد شهرستان زرندیه، در دفتر امام جمعه مرکز شهرستان برگزار شد، ناصری به تشریح فعالیت های این نهاد در استان پرداخت و گفت: حدود 6 درصد از جمعیت کشور زیر نظر سازمان های حمایتی قرار دارند که 5 درصد این افراد تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی قرار گرفته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرخبر,
,
,


وی اظهار کرد: در استان مرکزی 84 هزار نفر در قالب 42 هزار خانواده تحت حمایت این نهاد هستند که حدود 7 درصد جمعیت کل استان را دربر می گیرند.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی گفت: در سال های اخیر این نهاد تمام تلاش خود را به کار بسته است تا با توانمند سازی افراد تحت حمایت، آنها را به خودکفایی برساند.

وی افزود: در 3 سال گذشته استان مرکزی در بحث اشتغال زایی و خودکفایی رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده و در همین راستا امروز با ایجاد بیش از 5 هزار شغل توانسته است افراد زیادی را از حمایت کمیته امداد خارج و به خودکفایی برساند.

,
,
,
,
,
,


ناصری ادامه داد: در این میان بخش قابل توجه ای از نیاز های استان توسط این افراد تولید می شود که از آن جمله می توان به تولید 7 درصد شیر و  5 درصد گوشت مصرفی استان اشاره کرد.

,
,


وی اظهار کرد: این نهاد علاوه بر فعالیت های اقتصادی در فعالیت های فرهنگی نیز برنامه های موفقی را اجرا کرده است که از آن جمله می توان به بحث ازدواج اشاره کرد که با برگزاری کلاس های آموزشی قبل از ازدواج، شاهد این هستیم که با وجود آمار طلاق  30 درصدی در استان، این آمار در بین مددجویان استان تنها 2 درصد است.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی ادامه داد: برنامه های کمک تحصیلی برای دانش آموزان و دانشجویان از دیگر فعالیت های موفق کمیته امداد بشمار می رود که امروز با گذشت بیش از 3 دهه از تاسیس این نهاد، ثمره آن را مشاهده می کنیم به طوری که برخی از افراد تحت حمایت، امروز در سمت های اداری کشوری دیده می شوند.

در ادامه این جلسه محمدعلی علم الهدی امام جمعه شهر مامونیه مرکز شهرستان زرندیه با قدردانی از زحمات کارکنان کمیته امداد گفت: امروز کمیته امداد امام خمینی(ره) از پاکترین نهاد های کشور محسوب می شود.

وی خاطر نشان کرد: طرح های اجرایی کمیته امداد بسیار موفق بوده است و با یاری خداوند و جذب کمک های مردم نیکوکار شاهد پیشرفت این طرح ها هستیم.

,
,
,
,
,
,
,
,

 

,



انتهای پیام/ر

, ,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه