نماینده مردم فلاورجان:

با وجود تاکید بر ادامه کار مدیران ارزشی دولت توجهی به این موضوع ندارد/بی توجهی به توصیه رهبری نه به صلاح دولت و نه به مصلحت مردم است

با وجود تاکید بر ادامه کار مدیران ارزشی دولت توجهی به این موضوع ندارد/بی توجهی به توصیه رهبری نه به صلاح دولت و نه به مصلحت مردم است
حجت الاسلام موسوی لارگانی درباره اعمال نظر نمایندگان در عزل و نصب مدیران شهرستانی هم گفت: این موضوع شاید در زمان معرفی با مشورت نمایندگان صورت می گرفت ولی در نهایت دولت همان کار خودش را می کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با صاحب نیوز گفت: با وجود اینکه بر ادامه کار نیروهای ارزشی تاکید هم از سوی رهبری و هم سایر بزرگان نظام تاکید شده اما دولت توجهی به این تاکیدات و سفارش ها ندارد.
حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی با اشاره به اینکه رهبری در همان اوائل کار دولت بر کنار نگذاشتن نیروهای ارزشی اشاره کردند افزود: این بی توجهی به توصیه رهبری نه به صلاح دولت و نه به مصلحت مردم است.
وی درباره اعمال نظر نمایندگان در عزل و نصب مدیران شهرستانی هم گفت: این موضوع شاید در زمان معرفی با مشورت نمایندگان صورت می گرفت ولی در نهایت دولت همان کار خودش را می کرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نهم ادامه داد: امسال سال انتخابات و سرنوشت است و مردم تیزبین و آگاه ایران باید بار دیگر با حضور حماسی خود نظام مردم سالارانه ایران را به رخ جهانیان بکشند.
وی با تاکید بر اینکه عده ای در تلاش هستند مجلس خبرگان بعد را مقابل رهبری قرار دهند اظهار کرد: برای مجلس شورای اسلامی نیز برنامه دارند مشابه مجلس ننگین ششم را چینش و آماده کنند تا بتوانند اهداف خود را با راهیابی به چنین مجلسی پیش ببرند.
وی خاطر نشان کرد: اما این برنامه آنها هم با بصیرت و هوشمندی ملت ایران ناکام خواهد ماند چرا که ملتی که ۲۳۰هزار شهید داده است اجازه نخواهد داد بار دیگر ارکان نظام در دستان نامحرمان و نااهلانی چون مجلس ششمی ها بیفتد.
حجت الاسلام موسوی لارگانی اضافه کرد: ضامن بقای ایران اسلامی حمایت و پیروی از ولایت فقیه است و ما تازمانی که زیر پرچم ایران ولایی باشیم آسیبی نخواهیم دید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , صاحب نیوز ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

, , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه