رئیس امور اجرایی همایش ملی کارآفرینی:
بیش از ۲۹۰مقاله به همایش ملی کارآفرینی و اشتغالزایی و فرصتهای شغلی در مناطق مرزی ارسال شده است
رئیس امور اجرایی همایش ملی کارآفرینی و اشتغالزایی و فرصتهای شغلی در مناطق مرزی باابراز امیدواری از رسیدن به اهداف مدنظر در این همایش عنوان کرد: بیش از 290مقاله به همایش ارسال شده است که از این بین هیئت داوران 60 مقاله را برای حضور در همایش انتخاب کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تایبادخبر، علیرضا بخشنده رئیس دانشگاه پیام نور تایباد و رئیس اجرایی برگزاری نخستین همایش ملی کارآفرینی، اشتغالزایی و فرصتهای شغلی در مناطق مرزی در نشست خبری قبل از همایش عنوان کرد: باتوجه به نیازی که در منطقه در راستای اشتغالزایی خصوصا در بحث فارغ التحصیلان دانشگاهی احساس شد قریب به چهارده ماه است که با نشستها و رایزنی هایی که با دوستان دانشگاهی و اهل فن داشتیم بنابراین شد که یک همایش ملی با میزبانی دانشگاه پیام نور شهرستان تایباد برگزارشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,,
وی هدف از برگزاری همایش را فراهم کردن مسیر سرمایه گذاری و استفاده از پتانسلهای مرزی در حوزه های اشتغالزایی و کارآفرینی عنوان کرد و گفت: به همین علت مهمانانی از مقامات کشوری داریم ، همچنین مقرر شده است موضوع کارآفرینی و اشتغالزایی هم از سمت مسئولین محلی پیگیری شود و هم مقامات کشوری در این زمینه سعی در تسهیل داشته باشند و مساعدتهایی را صورت دهند.
,,
وی به سخنرانان همایش فردا اشاره کرد و گفت: تعدادی مهمان از مجلس شورای اسلامی و هیئت دولت را داریم مانند آقای رحمانی رئیس کمیسیون صنعت و معدن و تجارت مجلس شورای اسلامی و دکتر عزیزی رئیس کمیسیون تامین اجتماعی مجلس. در ارتباط با بحث گمرک این منطقه برنامه ریزی شده است تا آقای دکتر شیری معاون امور بین الملل گمرکات کشور در این همایش سخنرانی فرمایند.
,,
بخشنده تصریح کرد: برنامه ها در دو بخش تنظیم شده است که بخش اول از ساعت ۱۰ صبح باحضور ۷۰۰ نفر از مهمانان دعوت شده شروع خواهد شد و در بخش دوم که از ساعت ۲ بعدازظهر آغاز خواهدشد ، ارائه حضوری مقاله ها را خواهیم داشت و در ساعت ۵ نیز مراسم اختتامیه همایش را برگزار خواهیم کرد.
,,
رئیس امور اجرایی همایش ملی کارآفرینی و اشتغالزایی و فرصتهای شغلی در مناطق مرزی باابراز امیدواری از رسیدن به اهداف مدنظر در این همایش عنوان کرد: بیش از ۲۹۰مقاله به همایش ارسال شده است که از این بین هیئت داوران ۶۰ مقاله را برای حضور در همایش انتخاب کردند که بخشی در قالب پوستر ارائه خواهد شد و حدودا سه یا چهار مقاله هم بصورت ارائه حضوری خواهیم داشت.
,,
بخشنده اظهارکرد: قرار بر این شد که یک هفته بعد از همایش نشستی با اعضای ستاد اجرایی همایش در دانشگاه برگزار شود که نقاط ضعف و قوت را بررسی کنیم و امیدواریم که بتوانیم مقالات دریافتی را درصورت تامین منابع مالی به چاپ برسانیم و ان شاءالله پیگیر مقالات علمی و کاربردی که به همایش رسیده است باشیم تا درآینده از طریق کمیسیونهای تخصصی و کارگروه اشتغالی که در فرمانداری شهرستان داریم مقالات را بصورت عملیاتی پیگیری کنیم.
,,
وی افزود: در حاشیه این مراسم هم نمایشگاهی از توانمندیهای شهرستان به نمایش گذاشته می شود و درمعرض دید مدعووین قرار خواهد گرفت.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه