سردار احمدی در گفتگوی اختصاصی با صبح توس: (بخش دوم و پایانی)

مطالبه رهبر انقلاب از پاسداران خودسازی و توجه به معنویت است/در محدوده استان هیچ دغدغه ای نسبت به همکاری با دولت نداریم

مطالبه رهبر انقلاب از پاسداران خودسازی و توجه به معنویت است/در محدوده استان هیچ دغدغه ای نسبت به همکاری با دولت نداریم
فرمانده سپاه امام رضا(ع) اظهار کرد: ما در محدوده مسئولیت استان هیچ دغدغه ای نسبت به همکاری با دولت نداریم. البته سپاه به هیچ وجه دولت نمی‌شناسد. دولت‌ها خادم مردم‌اند و مهم این است هر کسی که بر منسب قرار گرفته است کمر همت برای خدمت ببندد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به مناسبت ۲ اردیبهشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پایگاه خبری تحلیلی صبح توس گفتگویی با سردار احمدی، فرمانده سپاه امام رضا (ع) انجام داده است که بخش اول آن را در اینجا خواندید، مشروح بخش دوم این مصاحبه را در ادامه از نظر خواهید گذراند:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, صبح توس, صبح توس,

 

,

-سردار، با توجه به اینکه سازمان سپاه یک نهاد نظامی است، این سازمان چگونه با تغییر تهدیدها علیه خود، ساختار خود را منعطف می‌کند و می‌تواند در عرصه‌های دیگر از جمله اقتصادی انعطاف لازم را از خود نشان دهد؟

, -سردار، با توجه به اینکه سازمان سپاه یک نهاد نظامی است، این سازمان چگونه با تغییر تهدیدها علیه خود، ساختار خود را منعطف می‌کند و می‌تواند در عرصه‌های دیگر از جمله اقتصادی انعطاف لازم را از خود نشان دهد؟,

سپاه با اینکه یک نهاد نظامی است اما به علت اینکه از یک تنوع گسترده نیروی انسانی برخوردار است، به تناسب تهدید، هم خود و هم نیروی انسانی را از بدنه اجتماع می‌گیرد. به عنوان مثال وقتی که جهاد علمی لازم است، سپاه سرباز خودش را از نخبگان متعهد دانشگاهی می‌گیرد. یا جهاد سازندگی برای انجام پروژه‌های پیچیده مثل تونل زنی، مترو کاری، انتقال خطوط عظیم گاز که شاید در مخیله ما هم نگنجد، از دانشمندان متعهدی که دل در گرو سربلندی این نظام دارند استفاده می‌کند.

,

 

,

-یعنی سپاه متناسب با تهدید و با شناسایی تهدیدها نخبگان را جذب می‌کند؟

, -یعنی سپاه متناسب با تهدید و با شناسایی تهدیدها نخبگان را جذب می‌کند؟,

همینطور است، اصلاً غیر از این نمی‌شود، شما نمی‌توانید در یک زمان در ده‌ها عرصه نخبگی خود را بروز دهید. اصلاً قدرت سپاه این است که متناسب با تهدید و یا متناسب با خلق فرصت برای رشد نظام نیروی مناسب خود را از دریای مواج مردم می‌گیرد. مطئمنا توفیقات سپاه مربوط به همین است، اگر دقت کنید در فرماندهان شاخص، طلبه‌های فاضل دیده می‌شوند. ما روحانی‌های بسیاری داریم که تا سطح فرماندهی سپاه پیش آمدند.

,

مهم‌ترین خطری که الان سپاه را تهدید می‌کند چیست؟ آیا فرمانده معظم کل قوا نکته ای را پیرامون این موضوع به فرماندهان سپاه متذکر شده اند؟

, مهم‌ترین خطری که الان سپاه را تهدید می‌کند چیست؟ آیا فرمانده معظم کل قوا نکته ای را پیرامون این موضوع به فرماندهان سپاه متذکر شده اند؟,

 

,

مهم‌ترین وظیفه ای که در سپاه باید مطالبه شود عدم غفلت از عوامل موفقیت در این ۳۵ سال است که عمدتاً برآمده از مباحث معنوی است. این فضا می‌بایست هم در داخل سپاه و هم در عناصر سپاه ساری و جاری باشد.

,

 

,

در صحبت‌های رهبری هم ده‌ها نکته برای توجه سپاه به مباحث معنوی، ساده زیستی و موضوعات خودسازی آمده است. رهبری در شعبان سال ۹۰ از پاسدارهای جدیدالورود، خودسازی و توجه به معنویت را مطالبه کردند.

,

 

,

همچنین دوست و دشمن می‌دانند که موفقیت‌ها و توفیقات ۳۵ ساله سپاه بر آمده از سلاح و تجهیزات و سازمان و… نیست. قدرت سپاه برآمده از اتصال آن به منابع قدرتمند وحیانی الهی است، اتصال متعبدانه به روحانیت و در رأس آن ولی فقیه است، اما اگر بخواهیم ۳ رکن برای موفقیت سپاه و ضرورت استمرارش تا حکومت حضرت حجت برشماریم مطمئناً اولین آن بهره مندی از تعالیم ارزشمند اهل بیت است، بعد سربازی متعبدانه و مخلصانه زیر علم بیرق ولی فقیه و روحانیت و نهایتاً اتصال و اتکا به توده لایزال مردم انقلابی و دینداری که همه موفقیت سپاه مرقون این مردم است.

,

 

,

- در این سی و چند سال بعد از تأسیس سپاه، گروه‌ها و جناح‌های مختلفی زمام امور را به دست گرفتند که بعضی از آن‌ها نیز شاید در اذهان عمومی با کلان جریان سپاه تعامل خوبی نداشتند. با توجه به اینکه شعار امسال هم همدلی و همزبانی دولت و ملت است، و اگر سپاه را هم بخشی از بدنه ملت محسوب بکنیم، لطفاً تعامل سپاه و دولت در دولت فعلی و دولت قبلی را آسیب شناسی بفرمایید.

, - در این سی و چند سال بعد از تأسیس سپاه، گروه‌ها و جناح‌های مختلفی زمام امور را به دست گرفتند که بعضی از آن‌ها نیز شاید در اذهان عمومی با کلان جریان سپاه تعامل خوبی نداشتند. با توجه به اینکه شعار امسال هم همدلی و همزبانی دولت و ملت است، و اگر سپاه را هم بخشی از بدنه ملت محسوب بکنیم، لطفاً تعامل سپاه و دولت در دولت فعلی و دولت قبلی را آسیب شناسی بفرمایید.,

ما با مجموعه‌های اجرایی استان تعامل بسیار خوبی داریم و همکاری متقابل برای عرصه‌هایی که ورود سپاه به آن نیاز باشد، حتماً انجام می‌شود. در عرصه‌هایی نیز که منافع عمومی نظام در استان مورد مطالبه باشد، دغدغه ما برای پاسداری از انقلاب و سربلندی نظام ما را مکلف می‌کند تا به این عرصه‌ها ورود کنیم. البته دشمن کار خودش را برای ایجاد انشقاق و تشنج بین دستگاه‌ها انجام می‌دهد.

,

ما در محدوده مسئولیت استان هیچ دغدغه ای نسبت به همکاری با دولت نداریم. البته سپاه اصلاً دولت نمی‌شناسد. دولت‌ها خادم مردم‌اند و مهم این است هر کسی که بر منسبی قرار گرفته است واقعاً کمر همت برای خدمت ببندد.

,

 

,

- به عنوان سؤال پایانی، امروز تقریباً خدمت ۳۰ ساله فرماندهان به انتهای خود رسیده است. چگونه می‌توان چارچوبی اتخاذ کرد تجارب این افراد به نسل جدید پاسداران منتقل  شود؟

, - به عنوان سؤال پایانی، امروز تقریباً خدمت ۳۰ ساله فرماندهان به انتهای خود رسیده است. چگونه می‌توان چارچوبی اتخاذ کرد تجارب این افراد به نسل جدید پاسداران منتقل  شود؟,

 

,

در حال حاضر حدود ۸۰ درصد فرماندهان مناطق تحت مسئولیت بنده، جنگ را ندیده‌اند اما به خوبی کار را مدیریت می‌کنند. بعد از قطعنامه ۵۹۸ در اداره سپاه بخش عمده ای از تجربیات منتقل شده است. شاید زمانی بحث این بود که اگر نسل اولیه انقلاب از بدنه سپاه به یکباره ترخیص بشوند چه اتفاقی می‌افتد که الحمدالله با درایت و تصمیم گیری‌های خوبی که برای تربیت نیروهای جوان انجام شد، امروز بخش عمده ای از مسندها و مسئولیت‌ها دست بچه‌های جوان است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه