۲۰ میلیارد ریال برای تجهیزات پزشکی بیمارستان عجب شیر هزینه شد
فرماندار عجب شیر از خرید سه دستگاه مانیتور پرتابل فول پارامتر، آندوسکوپ و شوک الکتریکی به مبلغ 20 میلیارد ریال خبر داد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فرهنگ عجب شیر ، ابراهیم طاهری روز شنبه در حاشیه عیادت از بیماران بستری در بیمارستان امام خمینی (ره)، از خرید سه دستگاه مانیتور پرتابل فول پارامتر، آندوسکوپ و شوک الکتریکی به این بیمارستان خبر داد و افزود: ۲۰ میلیارد ریال برای خرید این دستگاه ها هزینه شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر ,فرماندار عجب شیر با بیان این که این بیمارستان نیاز به تجهیزات ام.آر.آی، سی تی اسکن و سونوگرافی دارد، ادامه داد: تکمیل بیمارستان نیمه تمام ۶۴ تختخوابی عجب شیر نیز از خواسته ها و نیازهای درمانی مردم این شهرستان بوده و باید هر چه سریع تر تکمیل و در اختیار بخش بهداشت و درمان قرار گیرد.
,طاهری یادآوری کرد: بهره برداری از این بیمارستان، روند درمانی بیماران این شهرستان را بهبود می بخشد و مردم از امکانات آن در بخش های تخصصی و فوق تخصصی بهره مند خواهند شد.
,در این آیین فرماندار، امام جمعه و جمعی از مسوولان عجب شیر از بیماران بستری در بیمارستان های این شهرستان عیادت و دلجویی کردند.
]
ارسال دیدگاه