معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان:

پیش بینی حضور 70 مهمان خارجی در کنفرانس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در لرستان

پیش بینی حضور 70 مهمان خارجی در کنفرانس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در لرستان
معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان گفت: پیش بینی می شود که 70 مهمان خارجی در کنفرانس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در لرستان حضور داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،جعفری معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان در گفت و گو با خبر آزاد، با اشاره به برگزاری کنفرانس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در لرستان در روزهای 17 و 18 اردیبهشت در دانشگاه لرستان، گفت: پیش بینی می شود که 500 نفر از صاحب نظران علمی، اساتید و سرمایه گذاران داخلی و خارجی در کنفرانس شرکت کنند که از این تعداد 70 مهمان خارجی در کنفرانس حضور می یابند و در حال هماهنگ کردن مکان های اقامتی برای مدعوین هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر آزاد,

وی با بیان اینکه این کنفرانس جهت معرفی علمی و تخصصی فرصت های سرمایه گذاری در لرستان و استفاده از توان بخش خصوصی داخل و خارج از کشور در توسعه استان برگزار می شود، افزود: برگزاری این کنفرانس می تواند سنگ بنای توسعه در استان لرستان را رقم بزند.

,

دبیر کنفرانس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در لرستان خاطرنشان کرد: این کنفرانس با همکاری گسترده استانداری لرستان، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شرکت نفت،سازمان صنعت و معدن، جهاد کشاورزی و برخی دیگر از دستگاه های اجرایی استان برگزار می شود.

,

 

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه