رئیس گمرک مرزی پرویزخان:
ترانزیت بیش از 3 میلیون تن مواد نفتی از مرز پرویزخان
رئیس گمرک مرزی پرویزخان گفت: در سال گذشته بیش از 3 میلیون و 150 هزار تن مواد نفتی از مرز پرویزخان ترانزیت شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مراد محمدی در گفتگو با الوند خبر اظهار داشت: این میزان مواد نفتی به وسیله 120 هزار نفتکش از مبدا گمرک پرویزخان به مقصد سایر گمرکات کشور ترانزیت شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, الوند خبر,,
وی همچنین افزود: در طول یک سال گذشته بیش از 4 میلیون کالا به ارزش یک میلیارد و 800 میلیون دلار به کشور عراق صادر شده است.
,,
وی عمده اقلام صادراتی را سیمان، میوه و تره بار، خشکبار، لبنیات، کود شیمیایی، آهن آلات و کاشی عنوان کرد و افزود: این مقدار کالا با 220 هزار کامیون از طریق مرز پرویزخان به کشور عراق صادر شده است.
,,
وی همچنین مقدار کالا های وارداتی از طریق مرز پرویزخان به کشور را 32 هزار تن به ارزش 30 میلیون دلار عنوان کرد.
]
ارسال دیدگاه