امام جمعه خواف :

اگر دولت و سیاستمداری بخواهد پیش مردم و خداوند آبرومند باشد لازمه اش اطاعت از رهبری است

اگر دولت و سیاستمداری بخواهد پیش مردم و خداوند آبرومند باشد لازمه اش اطاعت از رهبری است
حجه السلام رمضانپور گفت:حفظ اصل دستاوردهای هسته ای کشور، برچیده شدن تمامی تحریم های موجود در روز اول توافق، عدم ورود سایر کشورها به مسائل امنیتی و دفاعی ایران به بهانه توافقنامه و انجام توافقی که در آن عزت و منافع ملت ایران حفظ شود از جمله مهم ترین مطالبات رهبر معظم انقلاب و مردم می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجه السلام حسن رمضانپور امام جمعه شهرستان خواف در گفتگو با منشور خواف گفت:اولین مسأله و مهمترین مسأله در خصوص انرژی هسته ای همانطور که مقام معظم رهبری فرمودنداین است که : صنعت هسته ای برای تولید انرژی، شیرین سازی آب، تولیدات دارویی، کشاروزی و دیگر حوزه ها یک ضرورت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, منشور خواف,

 

,

وی  در خصوص توافقات انجام شده افزود: تمامی ملت ایران فقط منتظر نظر مقام معظم رهبری بودند، که ایشان بارها تکرار نموده اند که : من هرگز درباره مذاکره با آمریکا خوشبین نبوده ام. در حالی که خوشبین نیستم با این مذاکرات خاص موافق بوده ام و از مذاکره کنندگان حمایت می کنم.

,

 

,

امام جمعه خواف اظهارداشت :درخصوص بیانیه هسته ای اخیر (لوزان) و نظرات مختلف ارائه شده پیرامون این موضوع نشان دهنده وجود ثبات سیاسی و آزادی بیان در کشور عزیز ایران می باشد.در عین احترام به تمامی نظرات ارائه شده توسط کارشناسان و سیاسیون کشور ، در این بحث فصل الخطاب، سخنان رهبری می باشد و ایشان در سخنان خود خواسته های به حقی را مطرح کردند که مطالبه همه ملت ایران می باشد و باید محقق شود.
حجه السلام رمضانپور خاطر نشان کرد :حفظ اصل دستاوردهای هسته ای کشور، برچیده شدن تمامی تحریم های موجود در روز اول توافق، عدم ورود سایر کشورها به مسائل امنیتی و دفاعی ایران به بهانه توافقنامه و انجام توافقی که در آن عزت و منافع ملت ایران حفظ شود از جمله مهم ترین مطالبات رهبر معظم انقلاب و مردم می باشد.
امام جمعه خواف اضافه کرد :مذاکرات اخیر قدرت جهانی و چانه زنی ایران را به جهانیان اثبات کرد و ایران را به بازیگر زبده منطقه تبدیل کرده و بعد از مذاکرات چندین کشورجهت همکاری در عرصه اقتصادی و سیاسی اعلام آمادگی کرده اند.
وی در پایان گفت: اگر دولت و سیاستمداری بخواهد پیش مردم و خداوند آبرومند باشد لازمه اش اطاعت از رهبری است

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه