logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خبری خوشحال کننده برای بیکاران

خبری خوشحال کننده برای بیکاران
مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) از افزایش مبلغ وام خود اشتغالی به ۲۰ میلیون تومان خبر داد.\nخبری خوشحال کننده برای بیکاران
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، مهدی حسین نژاد اظهار کرد: برنامه‌های گسترده‌ای برای توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی پیش‌بینی کرده‌ایم که به استان‌های کشور ابلاغ شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی به تشریح جزییات طرح ملی آموزش و اشتغال اشاره کرد و گفت: در این طرح که با همکاری معاونت امور تعاون وزارتخانه و سازمان آموزش فنی و حرفه ای مشترکا دنبال می کنیم، هر یک از طرفین کار آموزش، ساماندهی و حمایت از کارجویان و مهارت دیدگان را بر عهده دارند.

,

حسین نژاد افزود: طی چند سال گذشته گرایش صندوق مهر امام رضا(ع) از سمت و سوی پردخت وام‌های انفرادی به وام‌های گروهی رفته است و در این راستا سال قبل نزدیک به چند صد پشتیبان مشاغل خانگی را مورد حمایت قرار دادیم که سازمان فنی و حرفه ای کشور نیز آمادگی خود را در این زمینه اعلام کرد و مقرر شد تا کارگاه‌هایی که هم اکنون در حالت نیمه تعطیلی به سر می‌برند و از حیث آموزش خارج شده اند را تحت عنوان کارگاه آموزش اشتغال با همکاری کارشناسان ما و اهل فن به کار بگیرند.

,

وی افزود: بر اساس این طرح مهارت دیدگان اصلی در بازار کار شناسایی خواهند شد تا افراد جویای کار را در کارگاههای مذکور در قالب تعاونی یا به شکل انفرادی آموزش بدهند و به افراد ماهر و سرگروه و پشتیبان تبدیل کنند.

,

پیشتر رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از اجرای طرح ملی آموزش و اشتغال با همکاری صندوق مهر امام رضا (ع) و معاونت امور تعاون خبر داده و هدف از اجرای این طرح را گسترش مشارکت بخش خصوصی در توسعه کارآفرینی، ارائه آموزش‌های مهارتی بر اساس نیاز بازارکار وهدایت وام‌های ایجاد اشتغال عنوان کرده بود.

,

به گفته وی با اجرای این طرح زمینه ایجاد اشتغال پایدار و تضمین بازاریابی و فروش کارآفرینان فراهم می‌شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه